I fjor sommer kunne influenser og TV-profil Linnea Myhre (31) avsløre at hun og NRK Sporten-programleder Emil Gukild (30) hadde blitt et par. Bare noen måneder senere, nærmere bestemt i november, møtte de to opp på rød løper sammen for første gang.

Selv om paret ikke ønsket å avsløre for mange detaljer rundt forholdet til Nettavisen den gang, kunne imidlertid Gukild avsløre at de to hadde tatt forholdet enda et steg videre og blitt samboere.

– Vi har det veldig fint sammen og bor sammen, røpet han overfor Nettavisen.

Nå ser det ut til at samboerskapet mellom de to TV-profilene går strålende, for tirsdag delte Gukild på både egen Instagram og Facebook at han selger leiligheten sin etter fire år.

Spent

Når Nettavisen møter han på rød løper torsdag kveld i forbindelse med premieren av det nye talkshowet til Morten Hegseth og Vegard Harm på VGTV, kan Gukild avsløre flere detaljer rundt både boligsalget og samboerskapet.

Den 44 kvadratmeter store leiligheten ligger på Sagene i Oslo og og er lagt ut med en prisantydning på 3.9 millioner kroner.

– Dette er den første leiligheten jeg selger, så jeg er veldig spent, sier Gukild til Nettavisen.

Samboerparet trives godt i leiligheten til Myhre og Gukilld forteller at de blir værende der.

– Det skal bli deilig å få solgt leiligheten, det er stress å selge bolig. All ære til eiendomsmeglerne som fikser det for oss, sier Gukild til Nettavisen.

Stolt av kjæresten

Som nevnt lenger opp var det i november i fjor at paret dukket opp på den røde løperen sammen for første gang. Det var i anledning at Myhre hadde premiere på programmet «Da vi styrte internett» på VGTV, og Gukild var selvskreven gjest.

– Når dama lager program, så må man stille opp, sa Gukild til Nettavisen på den røde løperen og fortalte at han var mektig imponert over kjæresten:

– Jeg synes det er veldig bra. Veldig imponerende. Og jeg har aldri lest en blogg i hele mitt liv. Jeg synes det er morsomt, rørende og veldig bra kvalitet. Jeg er veldig stolt. Jeg er mest stolt over hvor hardt hun har jobbet, og hvor bra hun gjør det. Både foran og bak kamera.