Gå til sidens hovedinnhold

Emil Iversen åpner opp om kjæresten

Langrennsløper Emil Iversen:

- Hun er en bra og kul dame som matcher meg perfekt på alle mulige måter, sier langrennsløper Emil Iversen om sin nye kjæreste.

Ved juletider kunne landslagsløper Emil Iversen (27) overraske med ny kjæreste, da han delte et kryptisk bilde av ham selv og den mystiske jenta på Instagram.

- God jul, skrev han til bildet der hans utvalgte står med ryggen til.

En uke senere bekreftet han ryktene om en ny kjæreste, da han var på plass under Tour de Ski i Toblach, og avslørte at navnet på den «hemmelige» jenta er Marte Emilsen (20).

Nå tar han imidlertid bladet fra munnen om den svært hemmelighetsfulle romansen.

- Jeg har det veldig bra med henne. Hun er en bra og kul dame som matcher meg perfekt på alle mulige måter, så jeg trives godt, forteller han til TV 2, da kanalen møtte ham i Rhodos under innspillingen av «Landslaget».

- Jeg tror det er bra at jeg har noen som venter på meg når jeg kommer hjem, og har noen som alltid er der. Selvfølgelig vil man jo lykkes, men det går bra om det går dårlig også, fortsetter han.

Les også

Iversen lagde datingvideo med ny kjæreste

Ferskt forhold

Hvor de to turtelduene skal ha møttes, eller hvor lenge de har vært sammen sier ikke Iversen noe om. Overfor kanalen kan han imidlertid avsløre at forholdet er relativt ferskt, og at de to ikke har noen foreløpige planer om å flytte sammen enda.

- Vi har ikke snakket så mye om det ennå. Jeg er mye på farten og hun har sitt liv, og vi har ikke vært sammen så lenge heller, så vi stresser ikke så mye med slikt. Det er ikke sikkert at det er drømmen for alle å flytte til Meråker heller, sier han.

Les også

Dette er Petter Northugs nye TV 2-jobb

Møter Sverige i nytt program

Som nevnt er Iversen aktuell med det nye TV 2-programmet «Landslaget» der åtte av skisportens største navn fra Norge og Sverige skal møtes til kamp for å kjempe for sin nasjons ære.

På norsk side har vi Petter Northug, Emil Iversen, Tiril Eckhoff og Therese Johaug, som møter de svenske langrennsutøverne Charlotte Kalla og Calle Halfvarsson og skiskytter-essene Sebastian Samuelsson og Hanna Öberg.

Det er foreløpig ikke bestemt om programmet sendes på TV 2 høsten 2019 eller våren 2020.

Les også

Petter Northug avslører flytteplaner til Oslo

Kommentarer til denne saken