Influenser Emilie Nereng (26) har den siste tiden gått gjennom store endringer i livet. På sensommeren ble det kjent at hun og forloveden, Torgeir Glomnes Johansen (33), har gått fra hverandre etter seks år sammen. Like etterpå ble deres felles leilighet i Oslo lagt ut for salg.

Med både flytting, innkjøp av ny bolig og mye stress har influenseren den siste tiden vært åpen med følgerne sine på sosiale medier om at ikke alt er like rosenrødt for tiden.

Les også: Emilie Nereng raser mot matgigant. Nå svarer de: – Varen skulle ikke blitt solgt i det hele tatt

Torsdag kveld møtte Nettavisen 26-åringen på premieren av VGTV sin nye serie «Ylvis i Sogn», der det imidlertid så ut til at lykken har snudd og at livet smiler igjen.

– Må klare meg selv

Overfor Nettavisen la ikke influenseren skjul på at det tar både tid og krefter å komme seg gjennom et brudd, men at det med tiden går fremover.

– Jeg har det bra nå. Det går bedre og bedre. Det er jo en veldig stor omstilling av livet og hverdagen generelt, noe som tar tid og energi fra andre ting i livet, sier Emilie Nereng til Nettavisen.

Det er nå tre måneder siden bruddet, og Nereng har derfor rukket å få en smakebit på hvordan hverdagen som singel er. Det viser seg nemlig at hun har vært nødt til å håndtere en rekke oppgaver hun har sluppet unna i mange år.

– Av og til slår det meg at det er veldig mye som er tøft med å være alene med å fikse ting. Jeg har ennå ikke fikset meg internett, og jeg vet heller ikke hvem styreleder i borettslaget mitt er, sa hun og la til:

– Jeg har altså ikke helt oversikt over sånne ting. Det er en av mine svakheter, som har blitt utfylt av kjærester tidligere. Nå må jeg klare meg selv.

Har selskap i hunden

I etterkant av bruddet kjøpte 26-åringen seg en ny leilighet i hovedstaden, der hun nå bor for seg selv. Men takket være sin firebeinte bestevenn innrømmer hun at det slettes ikke føles tomt i den 58 kvadratmeter store leiligheten.

– Jeg føler meg ikke ensom, og jeg trives i eget selskap. I tillegg har jeg verdens søteste hund, så det går bra.

Når det kommer til datinglivet ønsker ikke influenseren å røpe noen detaljer i frykt for spekulasjoner, men legger ikke skjul på at hun synes det er spennende med nye bekjentskap.

Les også: Kristin Gjelsvik letter på sløret om singeltilværelsen: – Jeg trenger en mann med stor «m»

Og det å nå skulle begi seg ut på datingmarkedet igjen ser hun lyst på:

– Jeg elsker å treffe mennesker. Jeg gleder meg jo til den perioden, avsluttet hun.