Influenser Emilie Nereng (26) har den siste tiden gått gjennom store endringer i livet. På sensommeren ble det kjent at hun og forloveden, Torgeir Glomnes Johansen (33), har gått fra hverandre etter seks år sammen. Like etterpå ble deres felles leilighet i Oslo lagt ut for salg.

Les også: Feiltekstet Se og Hør-journalist midt på natten – så ble det stille

Tidligere denne måneden kunne hun også avsløre at hun hadde kjøpt seg ny leilighet etter bruddet, og den tøffe tiden skulle se ut til å være forbi.

Men med både flytting, innkjøp til ny bolig og mye stress har influenseren de siste dagene vært åpen med følgerne sine i sosiale medier om at ikke alt er like rosenrødt for tiden.

«System overload»

Onsdag kveld, på Instagrams historiefunksjon, delte Nereng en tårevåt video av seg selv der hun forteller at hun har tatt på seg litt for mye de siste ukene.

Det hun omtaler som «små ting» har tatt mer plass enn hun har forventet, og hun innrømmer at det innimellom kan renner litt over av ting som foregår i livet hennes.

– Det er ikke rart at jeg har sånne små sammenbrudd selvfølgelig, men det jeg bryter sammen over nå er sånne «små ting». Det er jo bare et tegn på at jeg for stresset om dagen, sier hun i videoen.

– Jeg lar meg selv stresse over helt uviktige ting, så er jo det egentlig bare et tegn på at jeg må slappe av også kommer ting til å ordne seg.

– Valgt å være alene

Nereng forteller at hun har søkt råd hos sin egen far over telefon og at hun til slutt valgte å skrive en liste over ting hun har stresset over de siste dagene.

Les også: Ble singel foran «hele» Norge: Nå holder hun seg langt unna dating

I utgangspunktet er punktene på listen noe hun har tenkt har vært kjempeviktige å få gjort, men sier hun innser at de ikke er viktige når alt kommer til alt.

– Det er viktig at jeg har fokus på de riktige tingene. Jeg har jo valgt å være alene, sier influenseren med klump i halsen og fortsetter:

– Jeg synes det er veldig mye som er spennende med akkurat det. Men jeg tror når jeg da får litt sånn «system overload» som nå så er det så vanskelig å få fokus på de riktige tingene. Det er da jeg stresser over uviktige ting.

Emilie Nereng har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser.

Brudd, salg og kjøp

Nereng bekreftet som nevnt at hun og forloveden gjennom seks år hadde gått hver til sitt i august. Det gjorde hun i et åpenhjertig innlegg på Instagram.

«Dette er vanskelig å skrive, men føles riktig å dele; Jeg og min samboer gjennom mer enn 6 år har bestemt oss for å gå hver vår vei. Jeg har utelukkende fine ting å si om han og om forholdet vi har hatt. Vi er gode venner og snille med hverandre oppi alt dette her, men selvfølgelig gjør det også utrolig vondt.» skrev hun i innlegget.

Nereng understreket at det er noe de hadde funnet ut av sammen.

«Men når livet blir snudd på hodet tar jeg min leveregel med meg oppi alt dette: Man må gjøre det beste ut av situasjonen man er i. Og heldigvis har jeg verdens beste familie og venner rundt meg.» avsluttet hun.

Like etter delte hun også nyheten om at de skulle leiligheten de hadde kjøpt til 8,3 millioner sammen i juli 2017. Fem år senere har verdien på leiligheten steget, og den ble lagt ut til ut for salg på Finn med en prisantydning på ti millioner kroner. Leiligheten ble bygget i 1896, og ble beskrevet som en «fantastisk perle av en leilighet».

Leiligheten ble solgt 12. september til 100.000 kroner over prisantydning, og ifølge dokumenter Nettavisen har fått innsyn i fikk Nereng rett i overkant av 5,8 millioner kroner for salget.

Like etter kjøpte hun sin nye leilighet på Grünerløkka i Oslo til 5,85 millioner kroner.