Tidligere denne uken ble det kjent at mat-influenser og tidligere blogger, Emilie «Voe» Nereng (27) er en av deltakerne i neste års «Farmen kjendis» på TV 2.

De 12 splitter nye deltakerne har allerede reist 100 år tilbake i tid, og skal i løpet av de neste ukene kjempe kampen for tilværelsen på Li gård i Stange kommune.

Under innspillingen må deltakerne forlate sine «vanlige» liv til fordel for gårdslivet, uten tilgang på mobil og andre hverdagslige ting. Samtidig forsvinner da også Nerengs mulighet til å oppdatere Instagram-kontoen sin.

Den kjente 27-åringen er influenser på heltid, og deler jevnlig matoppskrifter og ernæringstips til sine over 226.000 følgere på Instagram. Nå vil det derimot være stille på influenserens sosiale medier til hun returnerer til 2023.

Får ikke samme oppgave som eksen

Da Nereng sist deltok i reality, i «Kompani Lauritzen» for snart to år siden, satt hun inn hennes tidligere forlovede, Torgeir Johansen inn som vikar mens hun var borte.

Siden innspillingen av «Kompani Lauritzen» har imidlertid Nereng og Johansen gått hver til sitt, og Nereng har funnet lykkenny med den tidligere barnestjernen, Michael Hansson. Han vil derimot ikke få samme oppgave som Nerengs eksforlovede, avslører hun til Nettavisen.

– Nei, han har ikke fått den oppgaven. Jeg har et management som skal poste bitte litt når jeg er borte. For eksempel dele nyheten om at jeg skal være med. Så Michael har bare fått hundeansvar, forteller hun lattermildt.

På spørsmål om Nereng ikke stoler på sin utkårede til å styre hennes sosiale medier, blir hun raskt usikker på om hun kanskje burde gitt han oppgaven likevel.

– Han er jo faktisk veldig morsom, og har et veldig bra «instagame». Men han trenger ikke gjøre for mye jobb med det der, det får være min greie, sier hun med et smil.

– Veldig vanskelig

Nereng og Hansson ble kjærester i fjor høst, og tidligere denne uken kunne også Dagbladet avsløre at de to planlegger å bli samboere.

Til Nettavisen sier Nereng at det er savnet etter de hjemme hun tror blir hennes største utfordring under innspillingen av «Farmen kjendis».

– Å få for mye hjemlengsel er det jeg har vært mest nervøs for i forkant av «Farmen», fordi jeg har en så god gjeng hjemme, da spesielt med kjæresten og hunden som jeg er med hver eneste dag. Det er veldig vanskelig.

– Nå har jeg heldigvis fått en hund å kose med her. Også er det nærmeste jeg kommer nærhet all kosingen med folkene her. Egil er en koseklump, så han og jeg kan kose masse, sier hun lattermildt.

Videre forteller Nereng at hun synes det er vanskelig å reise fra Hansson så «tidlig» i forholdet, siden de vanligvis tilbringer hver eneste dag sammen.

– Det er veldig vanskelig. Jeg ble veldig trist på toget på veien hit da han stå med hunden i armene og vinket etter meg. Men jeg vet de koser seg og at jeg kommer til å ha det veldig fint her.

– Det fine er jo også at når jeg kommer hjem så er det full sommer og vi skal på en nydelig sommerferie sammen. Så jeg har mye fint å se fram til. Om jeg skulle ryke tidlig er ikke det noen sorg, for da kommer jeg hjem til verdens beste gjeng, avslutter hun.

«Farmen kjendis» er under innspilling nå, men kommer ikke på skjermen før til neste år.