Fredag forrige uke var det duket for en av de største prisutdelingene for influenserne i Norge, og et stort knippe av Norges største kjendiser dukket opp for å hedre seg selv og hverandre.

Den kjendistunge røde løperen under årets Vixen Awards bød på flere avsløringer. Flere influensere kunne blant annet røpe at de nå hadde tredd inn i singeltilværelsen.

Les også: Hyllet kona fra scenen: – Velger å stå i dritten hver eneste dag

En som derimot ikke er singel om dagen er matinfluenser Emilie Nereng (27). I desember i fjor kunne influenseren avsløre at hun hadde fått seg ny kjæreste, etter at hun i august samme år annonserte at hun og samboeren gjennom seks år hadde gått hver til sitt.

Tok med hemmelig kjæreste på rød løper

Da Nettavisen møtte henne på den røde løperen forrige uke, dukket hun imidlertid opp uten følge.

– Dette er på en måte min kveld, så jeg tenkte hvis jeg hadde tatt med meg kjæresten min så hadde han fått mer oppmerksomhet enn meg. Det kan vi ikke ha noe av, sa hun med et smil.

Til tross for at Nereng dukket opp på den røde løperen alene, har hun hatt med seg den relativt ferske kjæresten på rød løper ved en tidligere anledning.

– Jeg hadde ham med meg på Halloween-festen til Alexandra Joner i høst, men jeg holdt ham skjult i maske og iført bar overkropp, avslørte hun til Nettavisen.

Nettavisen var til stede under Joners Halloweenfest i høst, og der møtte vi Nereng og den mystiske daten hun hadde med som følge. Den gangen kunne hun fortelle at følget hennes kun var innleid for kvelden.

Under Vixen kunne imidlertid Nereng røpe at den mystiske daten hennes var kjæresten. Men hun følte det var for tidlig å vise ham fram for offentligheten. Derfor ble det maske på ham.

– Også viste jeg fram den fine magen hans da fordi den synes jeg er veldig pen, la influenseren til med en god latter om munnen.

Se video! Her holder Emilie Nereng kjæresten skjult på halloweenfesten:

– Deilig å finne en som er så lik meg

Nereng legger ikke skjul på at hun og kjæresten, Michael Hansson, som flere kjenner som Johnny fra TV-serien «Johnny og Johanna», har det superfint sammen.

– Det er så deilig å finne en som er så er så lik meg. Vi har det superbra sammen, rett og slett, sa hun.

Nereng var finalist i kategorien årets influenser innenfor mat, men hun stakk imidlertid ikke av med prisen innenfor kategorien hun var nominert i. Derimot gikk ikke 27-åringen tomhendt hjem, hun mottok nemlig ingen andre ringere enn juryens hederspris.

Les også: NRK-serie er ferdig etter ti år

På Instagram delte hun et takkeinnlegg med sine 217 000 følgere hvor hun skriver:

Et stort øyeblikk for ei jente fra Hønefoss. Herlighet, så glad jeg er for at jeg startet den bloggen i 2009! Dere som har fulgt meg siden jeg var 13 år gammel vet at det ikke bare har vært lett, og derfor føles det helt fantastisk å få denne anerkjennelsen. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg kan få lov til å drive med min lidenskap, og uten støtte fra dere følgere hadde det ikke vært mulig. Tusen takk.

Les også: Uenige om botoxbruk: – Vært en lettelse for meg