Forrige måned annonserte matblogger og influenser Emilie «Voe» Nereng (26) at hun og forloveden, Torgeir Glomnes Johansen (33), har gått fra hverandre etter seks år sammen.

Les også: «Bettan» selger luksusleiligheten på Frogner

Samlivsbruddet betydde også at Nereng var på flyttefot, og kort tid etter bruddnyheten ble kjent delte Nereng på Instagrams historiefunksjon at leiligheten hun og samboeren hadde delt på St. Hanshaugen skulle selges.

Nå har Nereng funnet seg en ny leilighet i hovedstaden, og har den siste tiden delt flere bilder og oppdateringer om at hun flytter inn i sitt nye hjem.

Bladde opp millioner

Etter det Nettavisen erfarer ligger Nerengs nye hjem på populære Grünerløkka i Oslo, og nabolaget kan skilte med en rekke butikker, barer, kafeer, parker og restauranter.

Den 58 kvadratmeter store leiligheten har stor stue og kjøkken, to soverom og peis, og lå ute til en prisantydning på 5,9 millioner kroner.

Les også: Herman Flesvig selger leiligheten etter to år: Delte nyheten på Facebook

Ifølge megler for salget, Vibeke Spinnangr, fikk influenseren kjøpt boligen for 50.000 under prisantydning: Summen endte på 5,85 millioner kroner.

Leiligheten har stukkatur, rosett, tregulv og god takhøyde, i tillegg til en solrik balkong.

Influenseren er godt i gang med innflyttingsprosessen, og har delt flere planer for sin nye leilighet med følgerne sine i sosiale medier.

Emilie Nereng har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser.

Solgte leiligheten med eksen

Influenseren bekreftet som nevnt at hun og samboeren hadde gått hver til sitt i august. Det gjorde hun i et åpenhjertig innlegg på Instagram.

«Dette er vanskelig å skrive, men føles riktig å dele; Jeg og min samboer gjennom mer enn 6 år har bestemt oss for å gå hver vår vei. Jeg har utelukkende fine ting å si om han og om forholdet vi har hatt. Vi er gode venner og snille med hverandre oppi alt dette her, men selvfølgelig gjør det også utrolig vondt», skrev hun i innlegget.

Nereng understreket at det er noe de hadde funnet ut av sammen.

«Men når livet blir snudd på hodet tar jeg min leveregel med meg oppi alt dette: Man må gjøre det beste ut av situasjonen man er i. Og heldigvis har jeg verdens beste familie og venner rundt meg», avsluttet hun.

Like etter delte hun også nyheten om at de skulle leiligheten de hadde kjøpt til 8,3 millioner sammen i juli 2017.

Les også: Marte Bratberg selger leiligheten etter ett år

Fem år senere har verdien på leiligheten steget, og den ble lagt ut til ut for salg på Finn med en prisantydning på ti millioner kroner. Leiligheten ble bygget i 1896, og ble beskrevet som en «fantastisk perle av en leilighet».

Leiligheten ble solgt 12. september til 100.000 kroner over prisantydning, og i følge dokumenter Nettavisen har fått innsyn i fikk Nereng rett i overkant av 5,8 millioner kroner for salget.