Emilie Nereng (25) er en av deltakerne i neste sesong av «Kompani Lauritzen», og under innspillingen tidligere i år måtte hun dermed forlate sitt «vanlige» liv til fordel for et liv i militæret, uten tilgang på mobil og andre hverdagslige ting.

Samtidig forsvant Nerengs mulighet til å oppdatere Instagram-kontoen sin. Den kjente 25-åringen er influenser på heltid, og deler jevnlig matoppskrifter og ernæringstips til sine 134.000 følgere på Instagram. Så da hun ikke lenger kunne oppdatere følgerne sine, måtte hun finne et alternativ.

Les også: «Friends»-stjernen James Michael Tyler er død

Løsningen ble at kjæresten og forloveden, Torgeir Johansen, tok over Instagram-profilen mens Nereng var borte.

– Det var veldig sporty av ham å ta den utfordringen. Jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle løse det mens jeg var borte – så da tenkte jeg det hadde vært gøy å se hvordan han gjorde det, sa Nereng til Nettavisen under Vixen forrige uke.

#torgeirtakeover

Under emneknaggen #torgeirtakeover delte Johansen jevnlig innlegg for kjæresten – ofte med en humoristisk tone.

Og Nereng er godt fornøyd med forlovedens innsats.

– Han er så morsom. Han har jo vært sammen med meg i ganske mange år og vet litt om jobben min, men han vet ikke helt hvordan det er å ha den. Og nå har han endelig fått erfare det, sier hun, og legger til at Johansen også lærte mye.

– Han sa da jeg kom hjem at: «Fy søren, den jobben din er tøff. Du må konstant kverne på hva du skal legge ut, og får så mye rart i innboksen din», legger influenseren lattermildt til.

Les også: Léa Seydoux snakker ut om nakenscene

Nereng har også inntrykk av at følgerne hennes fikk bli kjent med en annen side av henne gjennom kjæresten.

– Så all kudos til ham, det var tøft, sier influenseren stolt.

På spørsmål fra Nettavisen om Nereng kanskje har fått litt mer respekt for jobben sin på hjemmebane, er hun ikke i tvil:

– Absolutt! Nå skjønner han hva jeg går gjennom. Neida, men det er fint å føle at man er to om ting. Og det gjør jeg nå.

– Mer slitsomt enn gøy

Emilie Nereng er nå hjemme fra «Kompani Lauritzen»-innspilling – og har tatt tilbake jobben med Instagram igjen.

Tiden på innspillingen beskriver hun som «helt syk».

– Det var fantastisk gøy å få være med på noe sånt, selv om det var mer slitsomt enn gøy, ler hun.

– Men jeg traff en fantastisk gjeng og føler meg heldig som får være med på sånne syke konsepter. Og dette er noe av det sykeste jeg har vært med på i hele mitt liv, legger hun til.

Les også: «Farmen»-duoen avkrefter sexryktene

I «Kompani Lauritzen» lever kjendisdeltakerne under et strengt militærregime, og ifølge Emilie Nereng er det langt mer brutalt å være deltaker enn det ser ut til på skjermen.

– Det er enda verre, enda mer brutalt. Jeg var godt forberedt på at det skulle bli ille, men ikke så ille. Det var alltid noe å gjøre der, så når det ikke var kameraer var det tøft, og når det var kameraer var det tøft. Det var et regime som sto på 24 timer i døgnet. Det var heftig, sier influenseren, og legger til:

– Men samtidig så var vi sammen om det, og med en såpass fantastisk gjeng så blir det også gøy på en måte.