Mandag kveld annonserte matblogger og influenser Emilie «Voe» Nereng (26) at hun og forloveden, Torgeir Glomnes Johansen (33), har gått fra hverandre.

Hun skrev et åpenhjertig innlegget om bruddet på sin Instagramkonto. Paret var sammen i seks år, og i 2019 ble de forlovet.

Les også: Trosset eget plateselskap: – Jeg kan gjøre hva f**n jeg vil

– Dette er vanskelig å skrive, men føles riktig å dele; Jeg og min samboer gjennom mer enn seks år har bestemt oss for å gå hver vår vei. Jeg har utelukkende fine ting å si om han og om forholdet vi har hatt, skrev hun i innlegget mandag kveld.

Samlivsbruddet gjør at Nereng nå er på flyttefot, og kort tid etter bruddnyheten ble kjent delte Nereng på Instagrams historiefunksjon at leiligheten hun og samboeren har delt på St. Hanshaugen skal selges.

Selger millionleiligeten

Det tidligere paret har de siste årene bodd i leiligheten som er lokalisert på St. Hanshaugen, hvor «Voe» har jobbet mye hjemmefra i forbindelse med matbloggen på Instagram.

Tirsdag ettermiddag ble leiligheten lagt ut for salgs på Finn til en prisantydning på ti millioner kroner. Leiligheten ble bygget i 1896, og beskrives som en «fantastisk perle av en leilighet».

Les også: «Bettan» selger luksusleiligheten på Frogner

TV-profilen ga 8,3 millioner kroner for leiligheten i juli 2017.

Til tross for byggeåret har leiligheten blitt pusset opp, og i annonsen kommer det fram at toppleiligheten på 80 kvadratmeter har originale tregulv og detaljer som rosetter.

«En moderne 3-roms toppleilighet med høy standard og gjennomtenkte løsninger. Svært god takhøyde på hele 2,91 meter», heter det i Finn-annonsen.

Les også: «Farmen»-Karianne og Spetalen-arving selger leiligheten

Nerengs leilighet er også utstyrt med peis, flislagt bad og en takterrasse på 23 kvadratmeter. Terassen byr på en unik utsikt over bydel St. Hanshaugen, som også er utstyrt med en pergola.

Leilighetens bad ble pusset opp i 2016.

Til sine 200.000 følgere delte 26-åringen annonsen, samt noen bilder av leilighetens unike takterrasse.