Hotellarvingen Emilie Stordalen (30) har fått en sønn med forloveden Jens Bredberg (40).

Den nybakte moren delte gladnyheten på Instagram. Hun skriver «our baby boy» 02.02.23

Frem mot fødselen har Stordalen blitt avbildet på den røde løperen med en stadig voksende mage, men kjønnet på babyen holdt hun imidlertid hemmelig.

– Årets mammablogger

Under graviditeten har Stordalen delt flere oppdateringer til sine 50.000 følgere på Instagram. I tillegg delte hun flere videosnutter av forloveden Bredberg som forberedte seg til papparollen, blant annet ved å øve seg på bleieskift.

I sluttfasen av graviditeten delte også Stordalen en rekke tips til andre vordende mødre, alt fra graviditetsbøker til alkoholfri vin.

«Bare kall meg årets mammablogger. Håper noe kan være nyttig. Og som alltid: Google er din beste venn», skrev Stordalen i innlegget på Instagram.

Utsatt flere ganger

Det var i slutten av juli 2022 at det ble kjent at Stordalen og Bredberg ventet sitt første barn.

Stordalen og Bredberg ble forlovet i 2020, men forholdet ble kjent først i mars 2019. De ble først kjent da de begge jobbet på The Thief, luksushotellet til 30-åringens far, Petter Stordalen.

De har hittil ikke blitt smidd i hymens lenker fordi koronarestriksjoner har hindret de å gjennomføre drømmebryllupet. Paret skulle etter planen giftet seg på Stordalen-eide Copperhill Mountain Lodge i Sverige i 2021.