Gå til sidens hovedinnhold

Emily Ratajkowski venter barn for første gang

Se hva vi fant...

Supermodellen viser frem babymagen i lettkleddvideo.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

To år etter at den amerikanske supermodellen og skuespilleren Emily Ratajkowski (29) giftet seg med skuespilleren Sebastian Bear-McClard (34), avslører ekteparet at de venter sitt aller første barn sammen.

Les også: Emily Ratajkowski forklarer bakgrunnen for de sexy bildene: – Handler om å overleve

Annonseringen gikk ikke akkurat ubemerket hen. På forsiden av Vogue røpet supermodellen den gledelige nyheten, med en tilhørende video på Instagram der hun naken viser frem den voksende magen.

- Jeg vil sette pris på denne videoen så lenge jeg lever, skriver supermodellen blant annet.

Vil ikke vite kjønnet

I intervjuet med magasinet, gjengitt av blant andre Hollywood Life og People, forteller Ratajkowski at hun og ektemannen har bestemt seg for å ikke vite kjønnet på babyen.

- Jeg liker ideen om å tvinge så få kjønnsstereotyper til barnet mitt som mulig. Men uansett hvor mye jeg prøver å motstå, forstår jeg at jeg kommer til å føle på en trang til å vite kjønnet, sier 29-åringen til magasinet og fortsetter:

- Samtidig som kroppen min endrer seg på en merkelig og uvandt måte, vil det nok være trøstende å sitte på informasjon om hva som kommer.

Hvor langt Emily Ratajkowski er på vei, er foreløpig ukjent.

- Khloé og Tristan har funnet tilbake til hverandre

Et annet par de amerikanske tabloidene lar seg fengsle av, er realitystjernen Khloé Kardashian (36) og basketballspilleren Tristan Thompson (29).

Les også: Khloé Kardashian åpner opp om «usynlig» lidelse: – Jeg var så flau

Etter flere utroskapsskandaler, som Thompson kan legge på sin kappe, har det de siste månedene versert rykter om at duoen, som har datteren True (2) sammen, skal ha funnet tilbake til hverandre.

Ifølge Cosmopolitan skal de to ha bekreftet forholdet med et kyss under søsteren, Kim Kardashians, 40-årsdag.

- De er sammen, og de er veldig lykkelige (...) Tristan har lovet å ordne opp i ting og ikke rote det til. Han har beklaget seg, og Khloé ser lyst på fremtiden sammen, skal en kilde ha uttalt til magasinet.

Selv har verken Khloé Kardashian eller Tristan Thompson kommentert påstandene.

Kommentarer til denne saken