I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Eminems (48) 19 år gamle adoptivdatter går fra nå av under navnet Stevie. Tenåringen er tidligere kjent under navnet Whitney, og sto i 2017 frem som biseksuell med et ønske om å bli tiltalt med pronomene hun eller dem, ifølge Daily Mail.

Les også: Findings 2021 er avlyst

Nå har 19-åringen delt enda mer om sin egen identitet, og står i en ny video på TikTok frem som ikke-binær. Dette vil si at hun verken identifiserer seg som kvinne eller som mann.

«Jeg blir mer komfortabel med meg selv. Jeg vokser og endrer meg hele tiden», skriver 19-åringen til en video der hun viser til følgerne sine hvordan hun har utviklet seg de siste årene.

I videoen skriver hun også at mens hun tidligere ville kalles hun eller dem, er hun nå komfortabel med alle tiltaleformer.

Hylles i kommentarfeltet

19-åringen har fått mye støtte i kommentarfeltet, og deler også hvorfor hun valgte navnet Stevie:

«Jeg brukte lang tid å å velge et navn som jeg følte meg komfortabel med, og det første navnet jeg følte meg ordentlig komfortabel med var Stevie», forklarer Eminems datter.

«Du er så vakker. Jeg er så glad for at du er komfortabel med hvem du er, selv om jeg ikke kjenner deg», lyder en av meldingene i kommentarfeltet, mens en annen skriver dette:

«Det krever så mye mot å gjøre dette. Jeg er så stolt av deg».

Les også: Jennifer Aniston hyller eksmannen med lettkledd bilde: – Elsker deg

Eminem har tre døtre, der en av dem er hans biologiske barn og de to andre er adoptert. Stevie er datter av rapperens ekskone, Kim Scott, og hennes eks, Eric Hatter, som døde av en overdose i 2019. Eminem adopterte henne da hun var ung for å sikre at hun fikk en stabil barndom helt fra starten.

I sorg etter dødsfall

Beyoncé (39) og teamet rundt henne er i sorg etter at hennes tidligere trener og livvakt, Craig Adams, gikk bort onsdag.

Sangstjernens mor, Tina Knowles (67), legger ikke skjul på at hun og datteren tar dødsbudskapet tungt. I et innlegg på Instagram omtaler hun Craig Adams som et familiemedlem.

Adams gikk bort som følge av Covid-19 onsdag denne uken, skriver kjendisnettstedet People.

Les også: Synnøve Skarbø avslører ny kjæreste

Adams jobbet som nevnt som personlig trener for Beyoncé, i tillegg til at han senere ble livvakten hennes.

Ifølge Tina Knowles fikk han organsvikt som følge av viruset.

«Hjertet mitt er knust. Jeg fant ut i dag tidlig at dette fantastiske mennesket, Craig Adams fra Houston, døde av Covid i går. Denne forferdelige, dødelige sykdommen angrep organene hans. Lungene først, så streiket nyrene hans. Og selv om han kjempet, dukket han under for sykdommen i går kveld», skrev Tina Knowles på Instagram torsdag morgen.

Avslutningsvis deler hun varme ord om Adams.

«Craig var Beyoncés trener, før han ble livvakt for Destiny's Child. Han var som et familiemedlem. Et så vakkert menneske. Snill og kjærlig. Hvil i fred, Craig. Vi elsker deg».

– Jeg føler meg hel

Cameron Diaz (48) var sist å se på filmlerretet i 2014, den gang i filmatiseringen av musikalen «Annie». Siden har hun trukket seg helt tilbake, og flere ganger hintet om at hun trolig ikke vil returnere til skuespillerjobben med det første.

Nå letter «Charlie's Angels»-stjernen igjen på sløret om valget om å gi seg, denne gang i talkshowet til skuespillerkollega Kevin Hart (42), «Hart to Heart». Overfor Hart forteller hun ifølge People at jobben rett og slett tok opp for mye tid av livet hennes og at hun trengte en endring.

Les også: Dette er de nye «Skal vi danse»-kjendisene

– Når du gjør noe så tidkrevende over en så lang periode, er de mye i livet ditt som på en måte må overlates til andre, forteller hun, og legger til at hun som 40-åring innså at det var for mange ting i livet sitt hun ikke hadde «kontroll» over.

Diaz legger imidlertid ikke skjul på at hun elsker skuespilleryrket, selv om hun ikke lenger er aktiv i bransjen.

– Men jeg ville bare gjøre livet mitt litt mer overkommelig. I dag har jeg en rutine der jeg kan gjøre alt selv, sier hun.

46-åringen forteller videre at hun i tiden etter at hun trakk seg tilbake har hatt tid til alt det hun ikke hadde tid til før. Blant annet har hun og ektemannen Benji Madden (42) blitt foreldre til datteren Raddix, som ble født i desember 2019.

– Jeg føler meg hel, sier Cameron Diaz om sitt «nye» liv.