COLOSSEUM KINO / AKERSGATA (Nettavisen): Forrige uke ble det kjent at influenser og tv-profil Emma Ellingsen (19) skal lede sin egen tv-serie på TV 2 om valg og politikk for unge i forbindelse med høstens stortingsvalg.

I serien «Emmas stemme» møter den populære 19-åringen, som selv er førstegangsvelger, andre unge som engasjerer seg politisk. Målet med serien er at alt som har med politikk å gjøre skal bli litt enklere, for henne selv og for andre unge.

– Det har vært helt sykt gøy. Det har vært en helt ny setting og en ny rolle for meg, for jeg har alltid vært den som blir intervjuet. Så det har vært kjempegøy å snu litt på det, sier Ellingsen til Nettavisen under TV 2s høstlansering torsdag.

– Det er absolutt en drøm som går i oppfyllelse, sier hun om programlederjobben.

Les også: «Bloggerne»-Emma fikk endelig gjennomført kjønnskorrigerende operasjon: – Det var veldig skummelt

Dobbel programlederjobb

Men det er ikke bare i «Emmas stemme» vi får se Ellingsen på tv-skjermen til høsten.

Under TV 2s høstlansering torsdag kan nemlig kanalen avsløre at hun også skal være programleder for nysatsningen «Annerledes», som har premiere på TV 2 og TV 2 Play i høst.

«Annerledes» er en serie over åtte episoder der Ellingsen i hvert program blir kjent med en ny person som forteller sin personlige historie. Alle disse menneskene har måttet kjempe for å bli godtatt for sin annerledeshet, skriver TV 2.

Les også: Dette skjer med «God kveld Norge» når Marte Bratberg går ut i mammapermisjon

– Det har vært veldig kult, for selv om man kanskje blir sett på som litt annerledes så er man mye mer like enn man tror, så det er veldig, veldig gøy, forteller Ellingsen til Nettavisen.

Fortsetter i «Bloggerne»

Selv ble Emma Ellingsen et kjent fjes da hun som 13-åring delte historien om at hun ble født som gutt i TV 2-serien «Født i feil kropp», og siden har hun delt åpent med følgerne sine om veien mot å bli kvinne og alt som følger med dette.

Les også: «Funkyfam» tilbake med ny sesong

Siden har hun gjort det stort som influenser, og i tillegg til å dele stort og smått med følgerne sine i sosiale medier har hun også gitt ut en bok, «Emma Ellingsen», som kom i fjor.

Utover de to ovennevnte programmene medvirker Ellingsen også i TV 2-serien «Bloggerne» denne høsten, så med andre ord får seerne se mye til den populære 19-åringen fremover.

I «Bloggerne» får seerne blant annet være med på veien mot en kjønnskorrigerende operasjon.