Se hvordan reaksjonen når Mario Riera må fortelle flørten at han har hatt sex med en annen jente mens hun har vært borte.


For to uker siden ble det tårevått da Victoria Hammer måtte ta farvel med Mario Riera og resten av gjengen i «Ex on the Beach - Afterski»-villaen.

En nesten utrøstelig Riera tok det tyngst da flørten måtte forlate villaen, men det tok ikke mange dagene før han fikk tankene over på noe annet. Eller, en annen.

Forrige uke sjekket nemlig Martine Baardseng (24) inn i villaen, og hun og Riera fant rask tonen med hverandre og endte til slutt til sengs sammen.

Les også: Snur «Ex on the Beach - Afterski»-villaen på hodet: - Han gråt jo mer enn meg

Det blir derfor alt annet en god stemning når Hammer gjør comeback i villaen i tirsdagens episode, og hun får vite at flørten har hatt sex med en annen i hennes fravær.

Hammer får nemlig beskjeden om at flørten ikke har vært helt trofast i plenum, og blir svært skuffet da Riera forteller at det har vært mer enn bare uskyldig kos med Baardseng, bare noen dager etter at hun måtte forlate villaen.

- Tror du virkelig jeg kommer til å akseptere det her? Jeg er borte i fem dager, og så går du og dypper pikken din i noen andre med en gang jeg er borte, bryter Hammer ut i episoden.

- Jeg er så irritert. Det gikk fra å være glede, til å skyte rett ned i grøfta.

Les også: Nok et trekantdrama i «Ex on the beach - Afterski»-villaen: Innrømmer å ha utnyttet eksen

Vil aldri se det ansiktsuttrykket igjen

Riera på sin side ser fort ut til å bli noe bekymret da han så Hammer komme tilbake til villaen.

- Jeg vet ikke hvordan jeg skal løse dette, men jeg må være ærlig med Victoria og si hva som har skjedd, innerst inne vil jeg være med Victoria, sier Riera i episoden.

Til Nettavisen forteller han at det var hyggelig å se Hammer igjen, men at han fikk en liten klump i magen av at han visste han måtte fortelle hva som hadde skjedd.

- Det ble en blanding av at jeg ble veldig glad, og litt nervøs for hva som kom til å skje, sier han.

Les også: Hevder Madonna deler lettkledde bilder som svar på kritikken

Riera forteller at han og Hammer ikke var et par før hun forlot villaen, og at han visste han ikke hadde gjort noe galt, men at han forventet at det kom en reaksjon fra Hammer.

- Jeg hadde sikkert reagert likt. Etter alle sesongene med «Ex on the Beach» burde man jo skjønt at dette kom til å skje, men jeg tenkte aldri det ville skje med meg, sier han.

Det ble ikke noe bedre da nyheten så ut til å gå veldig inn på Hammer, og at hun ble lei seg over at han ikke hadde vært trofast mens hun var borte.

- Når jeg forteller at jeg har hatt sex med Martine, bare vrenger ansiktet hennes seg og hun får tårer i øynene, og jeg vet jeg har såret henne. Det ansiktsuttrykket der er noe jeg aldri vil se igjen, sier Riera i episoden.

Les også: – Sexavhengigheten tok nesten livet mitt

Gode venner den dag i dag

Selv om det i fjellheimen i Hemsedal ser ut til å stå på som verst for de to, er de to venner den dag i dag.

Hammer har tidligere fortalt til Nettavisen at de er gode venner, men ikke kjærester eller lignende. Det bekrefter også Riera.

- Vi prøvde litt i starten, men vi er veldig forskjellige personer så det funket ikke. Men vi er gode venner, sier Riera til Nettavisen.

Det har ikke lyktes Nettavisen å få en kommentar fra Hammer i denne saken.