En ny sesong av NRK-serien «113» kommer i 2020

NY SESONG: NRK-serien «113» får en ny sesong med premiere i 2020.

NY SESONG: NRK-serien «113» får en ny sesong med premiere i 2020. Foto: (NRK)

Suksess-serien starter innspillingen av den nye sesongen allerede til høsten.

Dokumentarserien hadde premiere på NRK 1. januar i år, og ble en kjempesuksess umiddelbart. Hver episode ble sett av rundt en million TV-seere, skriver NRK.

Serien viser hverdagen til medarbeiderne ved akutten på Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø. Her blir helsepersonellet fulgt i tøffe situasjoner som ofte handler om liv og død. Den første sesongen hadde ti episoder, og nå kommer det en ny sesong med planlagt premiere høsten 2020.

Les også: Maja i NRK-suksessen «113» sluttet i protest: – Det var et vanskelig valg (krever abonnement).

- Jeg er veldig glad for at vi nå har bestemt oss for en ny sesong av 113. Ut ifra de undersøkelsene vi har gjort, og samtalene vi har hatt med sykehuset, tror jeg vi kan lage en sesong som inneholder gode, nye og viktige historier som vi ikke hadde i første sesong, sier programsjef Tone Lein til NRK.

Lein forteller videre til allmennkringkasteren at det kan bli aktuelt å filme andre steder, og at det kan hende man får se litt andre typer hendelser i den nye sesongen.

På grunn av TV-seriens store suksess er «113» nominert til Gullruten i kategori beste dokusåpe. Gullruten går av stabelen lørdag kveld i Bergen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.