*Nettavisen* Livsstil.

En smak av Tennessee rett hjem på grillen

Tidligere grand champion i BBQ, Steve Westerby, gir deg tips, triks og ikke minst inspirasjon for at du kan få en smak av ekte amerikansk BBQ rett hjem på egen grill.

Røyk, whiskey og «mopp» (marinade) spiller hovedrollene i en ordentlig Tennessee BBQ. Men visste du at opprinnelsen til den tradisjonsrike grill-metoden stammer fra klasseskillet i Tennessee i gamledager? Ikke alle hadde råd til varer av høy kvalitet, og derfor oppsto metoden som gjør selv det tøffeste stykke kjøtt mørt, saftig og smakfullt. I dag, over 100 år etter, er grillmetoden verdenskjent.

Klikk på bildet for å forstørre. Tidligere grand champion i BBQ, Steve Westerby, viser deg hvordan du kan få smaken av Tennessee rett hjem på grillen.

Tidligere grand champion i BBQ, Steve Westerby, viser deg hvordan du kan få smaken av Tennessee rett hjem på grillen. Foto: Tasteoftennessee Norway Facebook

Steve viser deg hvordan du enkelt kan få smaken av Tennessee rett hjem, men som Steve sier til VG: - Først og fremst er det gøy med grill. Grillreisen er en opplevelse i seg selv og måltidet er kronen.

Se episode en av serien øverst i saken, og episode to under. Videoen inneholder annonsørinnhold. Få flere tips om grilling à la Tennessee-style på facebook-siden deres.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.