Gå til sidens hovedinnhold

En underlig detalj ved Bella Hadids bilde tar all oppmerksomheten. Ser du hva?

Se hva vi fant på Instagram:

Kjendisene fortsetter å undeholde med sine korona-oppdateringer.

Strenge korona-restriksjoner er blitt innført i omtrent hele verden for å forhindre smitte av Covid-19, bedre kjent som koronaviruset.

Folk holder seg dermed hjemme mer enn noen gang før, noe som også setter preg på humoren i sosiale medier. Hver eneste dag deler kjendiser både seriøse og underholdende innlegg fra sin isolerte hverdag.

Les også: Dette gjør kjendisene i korona-isolasjon

Nå er det imidlertid supermodellen Bella Hadid (23) som får oppmerksomheten. Èn detalj, ved det som tilsynelatende bare ser ut som et bikinibilde, får nemlig fansen til å spekulere.

Photoshoppet en busk?

– Heldige meg som får litt vitamin D, skriver Hadid til bildet, mens det imidlertid er busken bak som får mest oppmerksomhet.

Flere har nemlig bitt seg merke i busken i bakgrunn som tydelig er blitt plassert i bilde i etterkant.

– Har hun virkelig photoshoppet inn en busk i bakgrunnen? Spør en fan seg, mens andre spekulerer på hvorfor hun kan ha gjort det.

Selv har ikke supermodellen kommentert på photoshop-påstandene, selv om flere hevder at hun har plassert en busk der for å skjule det som muligens kan være er en mystisk person.

Les også: Bella Hadid poserer toppløs for å få oppmerksomhet rundt smittevern

Bygget innendørs hinderløype

Bella Hadid er imidlertid ikke den eneste hollywoodstjernen som kaprer fansens oppmerksomhet på sosiale medier disse dager.

Popstjernen Justin Bieber og kona Hailey har de siste timene bedrevet tiden sin med å bygge en innendørs hinderløype. Hinderløypen som Bieber kastet seg ut i har han også delt på Instagram:

I skrivende stund er videoen sett av over ni millioner mennesker.

Les også: Aksjeekspertene: - Kjøper du disse aksjene nå, skal det mye til å tape penger (+)

Skal bli mamma for andre gang

Det skjer også fine ting under koronakrisen. Her til lands delte blant andre Ida Gran Jansen en gledelig nyhet til fansen om at hun venter sitt andre barn.

– Halvveis til mål, til sommeren kommer lillebror, skriver Gran Jansen til bilde av den voksende magen hun har lagt ut på Instagram.

Fra tidligere har hun sønnen Max sammen med samboeren Eirik Lyssand.

Hjemmekontor og hjemmeskole

I likhet med nesten hele Norges befolkning sitter også den norske kronprinsfamilien med både hjemmekontor og hjemmeskole.

Tidligere har kronprinsesse Mette-Marit oppdatert hvordan det står til med familien i disse korona-tider. Mandag delte imidlertid Slottet en ny oppdatering om hva familien bedriver dagene sine med.

– Her på Skaugum er det fullt trykk med hjemmeskole. Magnus har laget chili con carne til middag som oppgave i Mat og Helse, skriver Slottet til bildene kronprinsfamilien har delt.

Se flere av kjendisenes Instagrambilder det siste døgnet:

Kommentarer til denne saken