Gå til sidens hovedinnhold

Er hun den nye Bond-piken?

James Bond:

Nyhetene deles fra den ikoniske James Bond-øya Golden Eye i Jamaica.

Onsdag meldte den offisielle James Bond-twitterkontoen at nyheter fra den kommende James Bond-filmen skulle offentliggjøres fra et «ikonisk 007-sted».

I dag klokken 14:10 sendte produksjonen en livesending fra den den ikoniske James Bond-øya Golden Eye på Jamaica, der den første Bond-filmen med Pierce Brosnan i rollen som James Bond ble spilt inn.

Derfra ble en rekke nyheter om den kommende filmen delt.

Den kommende filmen er også blitt spilt inn der, sammen med steder som Nittedal i Norge og London.

Les også

James Bond-innspilling ved hemmelig hytte i Hakadal?

Flere nye fjes

Som James Bond vil ingen ringere enn Daniel Craig spille rollen som 007-agenten. Andre kjente skuespillere som fansen vil få et gjensyn med er Ralph Fiennes, Lea Saydoux, Naomi Harris, Ben Whishaw, Rory Kinnear og Jeffrey Wright.

Produksjonen navnga også et par nye fjes som vil dukke opp i den 25. James Bond-filmen: Dali Benssalah, Ana De Armas, David Dencik, Lashana Lynch og Rami Malek.

Sistnevnte, som blant annet er kjent fra filmer som «Bohemian Rapsody», skal spille skurken i den kommende filmen.

Ny bond-pike?

Det har lenge vært spekulert på om Ana De Armas vil være den nye James Bond-piken, og nå som produksjonen bekrefter at hun er med, er det flere som er overbevist om at ryktene stemmer.

- Det er fantastisk å være her. Jeg tror ikke det finnes noen bedre location enn dette, ikke minst få jobbe med Daniel Craig og de andre, sier De Armas i livesendingen.

De Armas kan også fortelle at hun ble svært overrasket da hun fikk vite at hun hadde fått en rolle i den 25. James Bond-filmen, og kan avsløre at hun fremdeles ikke er forberedt på hva som kan vente henne.

- Jeg har ikke startet å forberede meg enda, for jeg vet ikke helt hvordan det skal gå, ler hun.

Den cubansk-spanske skuespillerinnen var med i sin første spillefilm i 2006, Una rosa de Francia, men har hatt en relativ kort karriere innenfor amerikansk spillefilm.

Den første rollen i en amerikansk film fikk hun for bare fire år siden i filmen «Knock Knock». Hun er også vært å se i filmer som «War Dogs» og «Blade Runnder 2049».

Hva tittelen på den kommende James Bond-filmen blir, er foreløpig ikke kjent. Til nå har den gått under arbeidstittelen «Bond 25», og den foreløpige premieredatoen er 8. april 2020.

Les også

11 ting du kanskje ikke visste om Norge og Bond

Kommentarer til denne saken