Gå til sidens hovedinnhold

Erlend Elias om politikerkarrieren, kravene til drømmemannen og å fylle 40

«Schendis»:

Erlend Elias er ukens gjest i Nettavisen-podkasten «Schendis».

Stylist og realitykjendis Erlend Elias Skoglund Bragstad (39) erklærte tidligere i år at han får en ny tittel, nemlig som politiker.

Den frittalende tysfjordingen står nemlig som 1. kandidat i Nordland, Troms og Finmark og på sjetteplass som stortingskandidat i Oslo for partiet Folkeaksjonen Nei til bompenger (FMB).

I den ferske utgaven at Nettavisen-podkasten «Schendis» forteller 39-åringen om hva som gjorde at han engasjerte seg i politikken, og ikke minst om planene for hans politiske karriere.

– Jeg skal gjøre Norge til et bedre land å bo i, erklærer han i podkasten, hvor han også svarer på om målet er å bli statsminister og om han er villig til å stille opp i Fredrik Solvangs «Debatten».

Hør også: Ina Wroldsen om The Voice-raideren, den uventede graviditeten og flytting til London

Politikerspiren forteller også om sitt forhold til pride-feiringen, og hvorfor han valgte å vente med å stå frem.

I tillegg får den fargerike stylisten utallige meldinger fra unge som ikke har turt å stå frem, og Erlend Elias forteller hvilket råd han pleier å gi dem.

Den muntre 39-åringen forteller også hvilke tanker han gjør seg om å fylle 40 neste år, og at det å snart bli voksen gjør at han har gjennomgått en stor stilforandring på hjemmebane.

Dessuten får vi vite hva Erlend ser etter i en drømmemann, og broren Erik kommer også innom og avslører opprøret som tiltok i familien da en eldre, rik mann ønsket å date kjendisstylisten.

Nettavisen-podkasten «Schendis» kan du høre overalt du lytter til podkast eller i spilleren øverst i saken!

Følg @schendispod på Instagram: