Onsdag formiddag var det duket for den årlige kjendiskampen på Ekebergsletta i Oslo, anledning Norway Cup. Blant de kjente fjesene som dukket opp var blant andre Petter Northug, Marcus og Martinus Gunnarsen, Mats Zucarello og artistduoen Nico og Vinz.

På benken som lagleder satt blant andre Erna Solberg og den tidligere landslagstreneren for kvinnehåndball, Marit Breivik. Sammen ledet de det hvite laget til seier.

Se spillernes reaksjoner etter kampen øverst i saken!

- Hun lever seg godt inn i rollen og var på spillerne hele tiden. Det var veldig bra, skrøt Marit Breivik av Erna Solberg til Nettavisen etter kampen.

På spørsmål til Solberg om hun kunne tenke seg å bli fotballtrener den dagen hun legger politikken på hylla, kunne hun avsløre at hun allerede har forsøkt å teste ut fotballkunnskapene.

- Jeg tror det finnes mye bedre fotballtrenere enn meg, men jeg har litt erfaring. Min hovedrolle i frivilligheten var å måtte vaske fotballskjorter, fortalte hun.

Ble mygget opp

Andre som gjorde det overraskende godt på fotballbanen var den tidligere skistjernen Petter Northug. Til tross for at han løp rundt med en mikrofon på seg under hele kampen, gjorde han solid innsats mot de andre kjendisene.

- De kom å teipet på meg en mikrofon før kampstart. Det var vel sikkert fordi de håpet at det skulle komme noen gloser i kampens hete, fortalte Northug til Nettavisen og referte til TV 2.

Petter Northug er nemlig kjent for sitt hissige temperament, og sine stadige gloser han stadig deler i sosiale medier blant annet.

Se flere bilder av årets kjendiskamp under: