Den amerikanske ettåringen Jalayne Sutherland har fått internasjonal oppmerksomhet de siste dagene, etter at hun mottok et brev fra det britiske kongehuset, nærmere bestemt fra selveste Dronning Elisabeth (95).

Ettåringen var nemlig kledd ut som dronningen til Halloween i fjor, med både hansker, perlesmykker, kåpe, brosje og hatt.

Les også: Oppfordret til å sende gave til Buckingham Palace: - Det gjorde dagen min

I tillegg har familien hennes to hunder av typen corgi, som fort ble prikken over i-en for kostymet. Dronningen har nemlig hatt hunder av denne typen i alle år, og er godt kjent for å være trofast mot rasen.

Fikk brev fra Windsor Castle

Uten noen forventning om å få svar, valgte den lille jentas mor, Katelyn Jalayne Sutherland, å sende bilder av datteren ikledd kostymet til Buckingham Palace, skriver The Mirror.

Til Sutherlands store overraskelse fikk hun svar fra slottet, fra dronningens kammerpike Mary Morrison, som kunne formidle at dronningen satte svært stor pris på bildene hun hadde fått

«Dronningen har bedt meg sende dette brevet og takke dere for brevet og bildet dere la ved. Dronningen satte pris på at dere skrev til henne, og ble glad for å se bildet av datteren din, Jalayne, i hennes flotte antrekk», skriver hun innledningsvis i brevet som er datert 9. desember 2021.

«Dronningen ønsker dere alle en god jul, og jeg legger ved litt informasjon om de kongelige kjæledyrene – som Jalayne kanskje vil sette pris på», skriver hun videre

Les også: «The Prince» får fansen til å rase: - Upassende og respektløs

- Folk bukket for henne

Til The Mirror forteller Sutherland at inspirasjonen bak kostymet er at datteren og familiens to hunder er bestevenner.

- Vi ønsket et kostyme der alle kunne være sammen. Vi er definitivt fans av kongefamilien, og beundrer virkelig dronningen, sier hun til avisen.

Videre forteller hun at datteren fikk mye oppmerksomhet i form av komplimenter da de gikk knask eller knep på Halloween.

- Mens vi gikk rundt på Halloween fikk vi mange komplimenter. Men favorittreaksjonene mine var når folk bukket for henne, eller ga et «kongelig vink» og sa «Deres Majestet»!

Les også: Stikk til dronningen: - F* the Queen, she gon’ knight ’em for their violence