NYDALEN (Nettavisen): I kveld er det duket for den fjerde sendingen i «Skal vi danse» og tema er «Allstars», hvilket betyr at deltakerne får besøk av andre kjendiser på dansegulvet.

Les også: Dramatikk i «Skal vi danse» - deltaker hentet av ambulanse

En av favorittene fikk sin hittil laveste sum

Victor og Rikke startet ballet, og hadde fått med seg både Dorthe Skappel og Finn Schjøll.

For sin cha cha cha til verdensplagen «Gangnam style» fikk duoen 30 poeng, og det var Victors hittil laveste poengsum i «Skal vi danse».

– For en showmann du er fra start til slutt, du må jobbe mer med kroppen for å fylle musikken, det blir litt stakato, sier Egor Filipenko.

Les også: Adrian Sellevoll røk ut av «Skal vi danse»: - Nå skal jeg drukne i alkohol

Gjorde dommerne uenige

Neste par ut var Sandra Borch, sammen med dansepartneren Bjørn og influenceren Caroline Berg Eriksen i samba til Spice Girls.

– Samba handler om dans og å komme seg ned i hofte og knærne og du går stort sett på strake ben, så da blir det litt stokkete, sier Egor, før Merete Lingjerde bryter inn:

– Han irriterer meg, nå blir jeg sinna på’n! Du «gønner» på og sparer ikke på konfekten, sier Merete.

Les også: Sophie Elise tilbake på parketten i Skal vi danse - ett år etter hun trakk seg

Merete vender seg til Egor:

– Hun har kortere ben og det er vanskeligere for henne å bøye knærne!, sier hun strengt før hun igjen vender seg til Sandra:

– Hvordan du bruker bena og ryggen og hvordan du stopper... Du står på det gulvet som du har beina til Caroline og det synes jeg er veldig, veldig bra. Du gjør maks ut av hva du har, sier Merete som ga en syver til Sandra.

En syver fikk hun også av Tore, mens Egor og Trine Dehli Kleve ga Senterpartiet-politikeren femmere.

Les også: Emilie Nerengs løft gikk ikke som planlagt: – Det er blodflekker

Totalslaktet etter dans med Ex on the beach-tema

Adrian Sellevoll og dansepartner Lillian hadde cha cha cha og fikk besøk av Paradise Hotel-kompisen Aleksander Sæterstøl på parketten.

Dommerne ble mildt sagt ikke imponert over det de så.

– Lillian du har min dypeste medfølesle, altså den dansen her Adrian.. Hva var dette? Stiv som en drink i beina. Nå må du følge med, eller så dumper det, advarte Merete.

– Jeg vet ikke om du har god samvittighet for hvor mye du har jobba. Du går inn i dansetrinnene og står og venter, det blir ikke noe helhet, sier Tore.

– Lillian, jeg holdt på at du har min dypeste medfølelse med kremen av norsk ungdom. Jeg synes du skal ha litt respekt for det programmet du er med på, smalt Trine, og ga en treer til Adrian.

De øvrige dommerne ga 5, 4 og 4.

Les også: Isabel Raad og Benjamin Jayakoddy svarer på kjæresteryktene

Trine Haltvik danset sin beste dans

Trine Haltvik hadde fått med seg tøffingen Kari Traa og dansepartner Glenn Jørgen på en jive til D.D.Es «Rompa Mi».

– Elegant er det ikke, men dette er dans på låven, moro, gøy og smilet ditt lyser opp salen her, sier Tore.

– Dette var et superlag, dere gjorde hverandre gode. Det var underholdende å se på. Når du danser må du ta mye mindre trinn for å holde balanse, rådet Trine.

– Dansen kledde deg hundre prosent og du er i ditt ess. Din beste dans så langt, sier Egor.

Skulder ut av ledd

Emilie Nereng og proffdanser Santino Mirenna danset cha cha cha, men underveis i sendingen så skulderen til Santino ut til å gå ut av ledd.

– Jeg er litt satt ut, for jeg så at det skjedde, sier Trine Dehli Kleve.

Santino ble deretter fraktet i ambulanse til legevakten, og tilbake sto dansepartnerne sjokkerte.

– Jeg er bekymret og litt trist, sier Emilie som virket satt ut av situasjonen.

– Jeg ble også satt ut, jeg kjente at det rykket sånn, sier Sophie Elise.

For et par dager siden fortalte Santino til Nettavisen at han hadde blitt skadet på trening denne uken, da han slo skulderen kraftig i et fall som involverte både ham og Emilie.

Se video:

Dansedommeren til Emilie: – En av dem jeg har mest tro på

Mens Santino ble hastet ut av studioet i Nydalen, fikk likevel Emilie tilbakemeldinger og poeng av dommerne.

– Emilie, du leverer som du alltid gjør. Ser du har jobbet med strake bein, men det betyr ikke at man skal stivne. Du må lære deg hvordan du bruker beina dine, tipset Trine Dehli Kleve.

Egor mente de tre spilte hverandre gode, men kommenterte likevel at Emilie har mer å gå på.

– Du brukte masse hofter, men du kan få til mer hvis du tenker på føttene, for du løfter dem mye og da mister du energi. Overall bra, men du skal bli bedre.

– Du er en av dem jeg kanskje har størst tro på, som har et veldig potensiale. Ikke det beste jeg har sett i dag, det handler om at du har mer å gå på og mer over bena dine, og kanskje bruke gulvet mer og få fram hoftene mer som Egor sier. Flotte på scenen sammen, men du har mer Emilie, mente Merete Lingjerde.

Deretter ble Emilie, Santino og Sophie Elise belønnet med fire syvere fra dommerne.

Se hvordan Adrian Sellevoll reagerte på «Skal vi danse»-exiten:

Imponerte dommerne

Etter en dramatisk slutt på dansen for Emilie Nereng og dansepartneren Santino Mirenna, sørget Isabel Raad for toppstemning på parketten igjen.

Med god hjelp fra tidligere «Skal vi danse»-deltaker Martine Lunde, imponerte Raad dommerne med sin Sama.

- Dette var skikkelig «gangsterbitch». Energien din var på hele veien, sa dommer Tore Petterson blant annet.

Totalt hanket de inn hele 30 poeng fra dommerne.

Aleksander Hetland surret det til på slutten

Aleksander Hetland og Nadya fikk også sin hittil laveste sum med 6+6+7+7 fra dommerne.

– Jeg synes det var helt fantastisk, men Aleksander, du dret skikkelig på draget, fordi du gjorde feil på slutten der, så nå fikk du endelig en bitteliten ripe i lakken, kommenterte Merete, som likevel mente paret var presise.

Trine var ikke fornøyd med storfavoritten.

– Overgangen staccato til salsa ble ikke tydelig nok. For meg i dag ble det mye ben utenfor kroppen. At du datt ut litt på slutten skjønner jeg, men du må jobbe med å koordinere forskjellene på staccato og bevegelser i kroppen, sa hun.

Slaktet Jan Tores dans

Det ble fire firere fra dommerne til Jan Tore, som hadde med seg A1-kjekkas Ben Adams.

– Jeg synes du var litt tvungen i energien, du sto mye og ventet på å komme inn, det ble litt keitete, sier Tore Petterson til hockeykjendisen.

– Jan Tore, du sang hele veien i gjennom og du datt ut i trinnene dine, så multitasking er kanskje ikke din greie, kanskje du burde prioritert dansen, det gikk litt over stokk og stein dette her. Enten må du satse på at folk stemmer på deg, eller så må du lære teknikken og dansen mye grundigere, tipset Trine Dehli Kleve.

– Alle gangene på gulvet har du vært så på, men nå synes jeg du var rolig og du virket nervøs. Du må steppe opp, oppfordret Egor.

– Ja, greit, sier Jan Tore som benekter at han var stresset og la til at han håper han har en fremtid i dansesirkuset:

– Jeg hadde det kjempegøy og jeg har lyst til å ha det gøy fremover også.

Viste muskler i familiedans

Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand hadde med seg brødrene Silas og Emil, og hadde i tillegg selskap av trønderen Lasse Matberg, som har vunnet italienske Skal vi danse.

– Jeg må melde meg inn på crossfit nå. Forrige uke skapte du en opplevelse med rumbaen, jeg følte ikke det var helt så magisk, men det var råkult å se, sier Egor Filipenko.

Jørgine, som forrige sjokkerte med fire tiere fra dommerne, endte denne gang med fire åttere - og befester seg som en av konkurransen storfavoritter.

Christian Strand ble kveldens vinner

– Dette var kveldens beste spør du meg. Christian, du binder alt sammen i en helhet, du integrerer teknikken fra samba, musikalitet, du er veldig definert og super i bevegelsene, sier Merete.

Tore var enig.

– Du kan bruke musikken enda mer, være bittelitt mer seigere, men du gjør alt veldig bra og imponerer meg.

De ble belønnet med niere fra både Egor, Trine, Merete og Tore.