Gå til sidens hovedinnhold

Etter «Tiger King»-tumultene: Slik hisser fotballspilleren opp fansen

«Se hva vi fant på Instagram»

Memphis Depay poserer med en såkalt «liger» og får hard medfart fra fansen.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bildene fra inn- og utland akkurat nå.

Netflix ferskeste dokumentar «Tiger King» er på alles lepper i disse dager, og har du sett dokumentaren har du sikkert gjort deg opp en tanke om det er riktig å ha kjæledyr i privat eie og hjem.

Om den nederlandske fotballspilleren Memphis Depay (26) er på team Carole Baskin eller Joe Exotic vites ikke, men at fotballspilleren, som ikke akkurat hater å flashe luksuslivet sitt, er for privat eie av løver og tigre, er det ingen tvil om etter bildene han nå har lagt ut på Instagram.

Der poserer den tidligere Manchester United-spilleren med en ung liger, altså blanding av løve og tiger.

Til bildet, som når hans 9,4 millioner følgere, skriver han «Når en liger møter en løve». Memphis har nemlig tatovert hele ryggtavlen med en løve.

Ikke uventet koker det i kommentarfeltet til de to bildene, og de aller fleste raser mot at den styrtrike fotballspilleren poserer på denne måten.

– Vi burde få en slutt på løver i private hjem, skriver en annen bruker som har fått snaue 3000 likes.

– Jeg elsker deg, men vennligst ikke prøv å gjøre eksotiske dyr til glamorøst å ha i en leilighet. Løver hører til i det fri, folk ser opp til deg, sett et bedre eksempel, skriver en bruker.

– Idiot, skriver en nederlender.

– Dyr i fangenskap er ikke kult, bro, skriver en annen fan.

Kjendisparodi av Joe Exotic

Når vi først er inne på «Tiger King», hvem andre går og synger på Joe Exotics «I saw a Tiger»? Vel, hvis du var i ferd med å synge på den før, kommer du garantert til å gjøre det etter å ha sett «Two and A Half Men»-skuespiller Jenny McCarthy (47) og ektemannen Donnie Wahlbergs (50) fantastiske Tiger King-parodi.

McCarthy har laget den på sin TikTok, men har vært generøs nok til å dele den med sine følgere på Instagram også.

Se og nyt!

Les også: Slik går det når eksperten undersøker Teslas nye modell (+)

Hinter om bryllup

Du kan si hva du vil om å kjede deg i korona-tidene, men at kjendisene byr på litt av hvert fra sitt liv kan vi ikke motstå.

Denne gang er det den nyforelska Brooklyn Beckham (21) og skuespiller-kjæresten Nicola Peltz (25) som åpner opp.

På hver sin Q&A på Instagram forteller de om kjærligheten for hverandre og hvordan de tilbringer dagene sammen mens de sitter i isolasjon sammen i USA.

Vi får blant annet se paret ta ansiktsmaske, og Peltz forteller sin 1,5 millioner følgere at hennes favoritt-hudprodukt kommer fra ingen andre enn svigermor Victoria Beckhams merke. Dessuten elsker de to å lage mat sammen.

Ett av spørsmålene Nicola får kommer tilsynelatende fra kjæresten Brooklyn. Der står det:

– Jeg kan ikke vente med å gifte meg med deg❤️

Da svarer Nicola forelsket tilbake:

– Hjertet mitt er i ferd med å eksplodere.

Paret gjorde forholdet sitt Instagram-offisielt i januar 2020, men forteller at de møttes for første gang på musikkfestivalen Coachella for tre år siden.

Om selveste Victoria og David godkjenner at sønnen på 21 år går med gifteplaner vites ikke, men vi tipper det kan bli et rimelig fancy bryllup.

Ikke for det, Nicola Peltz kommer også fra en steinrik New York-familie. De har blant annet har tjent seg rike på drikken Snapple. Hun har tidligere datet Justin Bieber og Anwar Hadid.

Les også: David Beckhams økonomiske høydepunkter: Derfor må Adidas punge ut så lenge han lever

Nykomling på Instagram

John Cleese, som fylte 80 år i fjor, har tilsynelatende råket opp for puslespill og spørsmål på Trivial Pursuit, for i dag meldte han sin ankomst på Instagram.

Det var Cleese selv som annonserte det for sine 5,7 millioner følgere på Twitter, og begrunnet det hele med at han kjeder seg i korona-isolasjon.

Hans første video er av den artige sorten og i bakgrunnen kan vi høre datteren hans hjelpe Monty Python-legenden med uttalen.

– I denne isolasjonsperioden har jeg bestemt meg for å åpne min egne offisielle killergram, unnskyld, instant-gram, å... Instagram, sier Cleese.

Velkommen skal du være.

Les også

Jennifer Anistons favoritt-treningsøvelser er avslørt - og er helt oppnåelige

Les også

Petter Northugs sangbidrag til koronakrisen kan være det morsomste du har sett på en stund

Les også

En underlig detalj ved Bella Hadids bilde tar all oppmerksomheten. Ser du hva?

Kommentarer til denne saken