Eveline Karlsen (29) er en av landets største beauty-influenser. Daglig deler hun alt fra sminketips til hva hun har gjort i løpet av dagen til sine drøye 100.000 følgere i sosiale medier.

Den sprudlende 29-åringen er kjent for sitt ærlige og åpne sinn, men det er ikke alt hun likevel ønsker å dele med fansen. I «Schendis» avslører hun hva hun ikke ønsker å dele fra privatlivet, og hvorfor det er så viktig for henne å sette grenser.

Den suksessrike youtuberen og «Bloggerne»-profilen har hatt en vanvittig karriere de siste årene, men i «Schendis» forteller Karlsen at hun hatet skolen og avslører en vill «ekstrajobb» hun tok da hun var skolelei. I tillegg gir hun ett viktig råd til de som har lyst til å satse på Youtube.

Vi får også høre om hva hun ser etter i en kjæreste og hva slags forhold hun egentlig har til den svenske influenseren Bianca Ingrosso. Eveline Karlsen er også i ferd med å bygge drømmehuset hvor det ikke skal spares på noe. I «Schendis» forteller hun om hvorfor husbyggingen drøyer og frykten for å hisse på seg naboene.

«Schendis» kan du høre overalt du hører podkast, eller i spilleren øverst i saken!

Følg «Schendis» på Instagram: