Gå til sidens hovedinnhold

«Ex on the Beach»-deltakere misfornøyde med årets sesong: – Få inn sexen!

Deltakerne mener årets produksjon har tapt seg fra tidligere sesonger.

Dette mener deltakerne om årets klipping av «Ex on the Beach – Afterski»:

Tirsdag forrige uke ble siste episode i årets sesong av skandaleprogrammet «Ex on the Beach – Afterski» sendt på strømmenettstedet Discovery. Sesongen har bydd på dramatikk og kjærlighet, og flere av deltakerne har funnet tonen med hverandre i fjellheimen.

Selv om årets deltakere ikke har vært fremmed for å vise fram både kropp og sex, har ikke alt blitt vist på skjermen. Seerne har undret seg over om årets deltakere rett og slett ikke hadde mer å vise fram, men den gang ei.

I et tidligere intervju med Nettavisen har flere av deltakerne nemlig avslørt at det oppsto flere drøye scener i villaen, som trekanter i dusjen og rimmekonkurranser i snøen.

Les også: Vill trekant ble ikke vist på tv: – Vi lå i en crazy 69-stilling

Vi klipper ned veldig mange timer i huset til de episodene som vises hver uke, slik at vi sitter igjen med det som best forteller de viktigste historiene fra villaen. Vårt mål med «Ex on the Beach» er å lage god underholdning for målgruppen. Det er begrenset hvor gøy programmet hadde blitt, hvis vi skulle tatt med all sexingen, skrev kommunikasjonsdirektør Hanne McBride til Nettavisen i et tidligere intervju.

Dette er imidlertid deltakerne helt uenig i, og reagerer sterkt overfor Nettavisen på måten årets sesong ble fremstilt på TV.

– Kvaliteten på programmet har tapt seg

Overfor Nettavisen stiller nemlig flere av deltakerne fra årets sesong av realityprogrammet seg uforstående til hvorfor så mye av påfunnene deres ikke ble prioritert i klippen.

– Seeropplevelsen av «Ex on the Beach» syntes jeg ble veldig mye dårligere av at det ikke ble vist på TV. Folk liker å se på kropp og sex, det er jo det folk venter på at skal skje, sier deltaker Cristian Brennhovd til Nettavisen.

Brennhovd deltok også i fjorårets sesong av programmet, og mener programmet har tapt seg vet at produksjonen ikke har tatt med all sexen i villaen.

– Min sesong i fjor var hakket bedre å se på enn den i år, så ved at så mye av sexen ble klippet bort gjorde at kvaliteten på programmet gikk litt ned, mener han.

Deltaker Andreas Østerøy er også skuffet over at årets sesong ikke viste mer av sexen og påfunnene som foregikk inne i villaen.

– Det er så skuffende at sexen blir tatt bort! Grunnen til at man ser på sånne programmer er jo for å se på sex. Det er så teit at «Paradise Hotel» har mer sex enn «Ex on the Beach». Det blir for dumt, sier Østerøy til Nettavisen.

Under oppholdet i fjellheimen har Østerøy definitivt bydd på seg selv, men han er skuffet over at produksjonen har valgt å fokusere på parrelasjonene og kranglingen istedenfor underholdningen av sexscenene.

Les også: Vennskap ble til kjærlighet etter «Ex on the Beach – Afterski»

– Det er litt kjipt, for det hadde vært hysterisk morsomt. Kanskje var de scenene for drøye for å ta med på TV, men sensurer heller litt da for det var så morsomt. Marielle og jeg lå jo ute i snøen, kliss nakne, mens jeg hadde på en rosa parykk og blir slikket i ræva, det er jo kjempemorsomt.

– De trenger ikke skjerme meg. Jeg vet selv at jeg er crazy og det tror jeg resten av Norge gjør også. Mamma hadde ikke syntes det var så ille hun heller, hun vet jeg har gjort mye rart.

– Våsete kritikk

Presseansvarlig for «Ex on the Beach- Afterski», Ola-Magnus Svihus, forteller til Nettavisen at han er svært overrasket over å høre at flere av deltakerne er skuffet over årets sesong.

Ifølge Svihus har tilbakemeldingene de har fått fra deltakerne vært utelukkende positivt, og mener det blir våsete å få kritikk for å ikke vise nok sex på TV.

– Men som i alle andre sesonger, så er det også denne gangen deltakere som skulle ønske mer av det som skjedde i villaen ble vist på TV, og noen som ønsker det motsatte. I «Ex on the Beach» blir ett døgn klippet ned til 43 minutter med TV-innhold, og denne gjengen med kjente reality-personligheter skapte mye innhold. Da er det som skjedde under dyna ikke særlig interessant å bruke TV-tid på, sier Svihus.

Hadde sex hver dag – glad for at det ikke ble vist

En som derimot syntes det er greit at sexen ikke har vært like synlig er deltaker Caroline Nitter. Hun har flere ganger havnet til sengs med både en og to gutter, men lite har kommet til syne på skjermen.

– Personlig er jeg strålende fornøyd! Jeg hadde sex der inne hver dag, men ingenting av det kom med på TV, så jeg tar det litt som en seier, sier Nitter til Nettavisen.

Les også: Cristian og Caroline ble årets «Ex on the Beach – Afterski»-par. Slik går det nå

Hun får støtte av meddeltaker Victoria Hammer, som også har hatt sex flere ganger inne i villaen uten at seerne har fått det med seg.

– Personlig syntes jeg det er veldig flott! Jeg skal ikke klage på at seerne ikke får se meg humpe på Mario, så for min del er det greit, sier Hammer til Nettavisen, men legger til at hun forstår at seerne gjerne vil se mer av sexen.

– Det var jo mer sex før mener jeg, mens i år har de tatt vekk en del. De har klippet programmet ganske merkelig altså.