Paret røper nyheten selv på Instagram mandag kveld.

Les også: For to år siden bodde Øystein Lihaug Solberg i bilen sin. Nå lager han underholdning i «Ex on the Beach» og drømmer om å bli skuespiller

«Vi gleder oss til du kommer i mai/juni 2022. Vi er spente, nervøse og fulle av kjærlighet. Uansett hvem du er kommer vi til å elske deg skyhøyt, skriver Wøyen Lenes på profilen sin.

22-åringen møtte Solberg (25) i fjor under innspillingen av «Ex on the beach», og duoen fant tonen med hverandre ganske raskt.

Spontanabort

Tidligere i år ble det imidlertid kjent at Wøyen Lenes spontanaborterte uten at hun visste at hun var gravid.

- Det er ikke unormalt at jeg har uregelmessig menstruasjon, men så våkner jeg opp og har sinnssykt vondt. Det var så vondt at jeg la meg på sofaen og gråt, fortalte hun til God kveld Norge.

Og hun la til:

- Utover dagen blir det verre, og så går jeg på toalettet. Da kommer det ut en ganske stor klump, etterfulgt av flere små klumper.

Da ringte hun legen for å fortelle om dette, og det ble konstatert i mellom begge to at det var en spontanabort.

Nær døden

Den 22 år gamle Horten-jenta fortalte også i fjor sommer om en svært tøff ungdomstid, hvor hun slet med spiseforstyrrelser som gjorde henne såpass tynn at hun fryktet for sitt eget liv.

- For min del startet det på ungdomsskolen, i åttende klasse. Jeg hadde lenge slitt med selvbildet mitt, fortalte Wøyen Lenes til Dagbladet.

Les også: Linn Wøyen Lenes hadde én plan for reality-deltakelsen. Nå avslører hun alt

Som barn fikk Horten-jenta påvist sykdommen Henoch Schønleins purpura, en sykdom som gjør at man får røde utslett som ofte blir til sår, ifølge Norsk Helseinformatikk.

- Jeg fikk masse åpne kjøttsår og følte meg veldig ekkel. Det sørget de andre barna også for. Jeg fikk mye kommentarer, og selvtilliten min nådde bunnen. Det var ingenting jeg kunne gjøre med det, sa Wøyen Lenes til avisen.

Linn Wøyen Lenes fortalte til Nettavisen at spiseforstyrrelsene gikk så langt at hun i perioder var innlagt på sykehus og institusjoner i flere måneder fordi livet stod på spill.

- Jeg var inn og ut av sykehus fordi verdiene mine var så lave. De var under minstekravet, og legene mine var redde for hjertesvikt. Jeg var redd for at jeg skulle dø, sa hun.

Sykdommen forsvant etter noen år av seg selv, men ettervirkningene av dårlig selvfølelse og skam gjorde til slutt utslag på psyken og kroppen.

Takket familien

22-åringen sa også at familiens støtte var uvurderlig i den vanskelige tiden, men også god oppfølging av psykiateren på BUPA som gjorde alt i sin makt til å få henne frisk.

- Jeg er enormt takknemlig for familien min og den dyktige hjelpen jeg mottok av sykepleiere og psykiatere, men det jeg savnet aller mest da jeg selv satt dypt i sykdommen var noen å relatere til, sa Wøyen Lenes til Nettavisen.

Og hun fortsatte:

- Det var ingen jeg kunne snakke med, spørre om råd eller se opp til som gikk gjennom akkurat det jeg gikk gjennom, og den personen vil jeg være nå.

Etter deltakelsen i «Ex on the beach» bestemte seg hun for å starte en YouTube-kanal.

- Jeg har akkurat startet en Youtube-kanal der jeg først og fremst skal dele min historie. Derfra når jeg forhåpentligvis unge som sitter i samme situasjon der jeg var som jeg kan motivere og gi råd. Jeg har også en dagbok jeg skrev fra den verste perioden som jeg tenker jeg vil dele etter hvert, sa reality-profilen i fjor sommer.