Gå til sidens hovedinnhold

«Ex on the Beach»-Rikke Isaksen til Andrea Wennberg: - Det er ikke min skyld at han ikke vil ligge med deg

«Ex on the Beach»:

Det blir intriger inne på «Ex on the Beach»-villaen når eksen til Andrea Røkke Wennberg sjekker inn.

Det blir alt annet enn en romantisk gjenforening når eksen til Andrea Røkke Wennberg, Lars Petter Krogstad, sjekker inn på «Ex on the Beach» denne uka.

For mens Wennberg er overbevist om at de to endelig skal få mulighet til å utforske forholdet, ser det ut til at hun vil få konkurranse fra de andre jentene i villaen.

Les også

Rikke Isaksen overrasket kjæresten med «Ex on the Beach»-deltakelse: - Han liker ikke se meg pule på TV

Idet Rikke Isaksen får tilbudet om villaens suite, og muligheten til å invitere med seg én person til å sove der sammen med henne, eskalerer det hele.

Se klippet øverst i saken!

- Misforstod

Isaksen inviterte nemlig Krogstad til å dele suiten med henne, noe Wennberg reagerer sterkt på. I villaens lounge går hun dermed til angrep på Isaksen og anklager henne for å være en dårlig venninne.

- Det er ikke min skyld at han ikke vil ligge med deg, svarer blant annet Isaksen på beskyldningene.

Til Nettavisen forteller Wennberg at hun misforstod hele situasjonen.

- Måten det ble lagt frem på til meg, tolket jeg det som at Rikke var superkeen på Lars. Så der misforstod jeg. Da Lars sjekket inn oppførte jentene seg som sultne gribber. De hadde vel egentlig fått sin dose mannekjøtt, så jeg følte det var min tur til å få muligheten til å være med en gutt. Det var derfor jeg reagerte så sterkt, forteller Wenneberg.

Les også

Pierre Louis hisser på seg enda en deltaker: - Jeg provoserer med vilje

- Trodde de var gode venner

Ifølge Wenneberg er det mye fra episoden, der krangelen finner sted, som er klippet bort.

- Det man ikke ser er at Rikke og jeg ble ganske gode venner i forkant. Vi tilbrakte mye tid sammen og opparbeidet et godt vennskap. Derfor ble jeg kanskje ekstra såret, forteller Wennberg til Nettavisen.

Rikke Isaksen har derimot en litt annen oppfatning.

- Jeg tror Andrea trodde vi hadde blitt litt bedre venner enn det vi var, forteller Isaksen til Nettavisen og fortsetter:

- Jeg var litt forberedt på en reaksjon fra henne, men jeg synes angrepet til Andrea var ganske urettferdig. Jeg følte jeg hadde gjort alt på rett vis. Jeg oppfordret Lars til å velge selv, og Andrea hørte samtalen mellom oss, forteller hun.

Uenige

Andrea Røkke Wennberg hevder imidlertid på sin side at hun aldri overhørte en samtale mellom Isaksen og Krogstad.

Isaksen forteller også at hun i utgangspunktet ikke hadde noen andre valg enn å velge Krogstad, etter som alle de andre guttene var utilgjengelig. Ifølge henne forstod alle valget hun tok, bortsett fra Wennberg.

- Det kom aldri noen beskjed om at hun måtte velge noen, så jeg skjønner ikke hvorfor hun måtte velge Lars, sier Wennberg.

Venner i dag

Til tross for uenigheter rundt hendelsesforløpet, er de to venner i dag.

- Vi tok en prat dagen etter der vi løste det på fint vis, forteller Isaksen og legger til at de har en fin tone den dag i dag.

- I dag er vi venner, ja. Vi fikk snakket sammen, og dagen etter inviterte Rikke flere til å dele suiten med henne slik at det ikke skulle skje noe mellom henne Lars, sier Wennberg.

Les også

Full sexkrangel i «Ex on the Beach»: - Han tenkte kun på å tilfredsstille seg selv

Les også

Avtalte trekant samme dag som Ole Karoliussen sjekket inn på «Ex on the Beach»

Les også

Therese Pedersen skjulte sykdom for produksjonen: - Jeg satt våken og vred meg i smerter

Kommentarer til denne saken