Her forlater «Ex on the Beach»-deltakeren villaen og de andre deltakerne midt på natten:

Tirsdagens episode av «Ex on the Beach» byr på dramatikk for deltaker Trygve Rognli Brandsdal (23), som sent på kvelden sliter med å sove grunnet voldsomme brystsmerter.

I episoden kan man se hvordan 23-åringen reiser seg opp fra sengen og kler på seg midt på natten, før han forlater realityvillaen i Hellas uten noen videre forklaring annet enn at han må sjekke ut hva som er galt. Morgenen etter er han sporløst forsvunnet, til de andre deltakernes store forvirring.

Les også: «Ex on the Beach»-Thea ble etterlatt av en flørt på andre siden av jordkloden

Først etter at alle deltakerne har stått opp og samlet seg til frokost, får de beskjed om at Brandsdal ikke kommer tilbake.

Se hendelsesforløpet i videoen øverst i saken!

– Helsa kommer først

De andre deltakerne får altså beskjed om at Brandsdal ikke kommer tilbake til villaen via «padden» rundt frokostbordet.

At nyheten kommer som et sjokk er det ingen tvil om, da 23-åringen som nevnt «forsvant» helt uten forvarsel. Guttene på rommet hans la heller ikke merke til at noe hadde skjedd den aktuelle natten - noe de alle snakker om morgenen etter.

– Enten har jeg sovet jævlig tungt eller så har det bare skjedd jævlig stille, sier en av de andre deltakerne.

Les også: Her renner begeret over for «Ex on the Beach»-deltakeren: – Ikke mitt stolteste øyeblikk

Selv sier Brandsdal i episoden at helsa kommer først.

– Jeg rakk jo å være her ett døgn. Kanskje tidenes korteste opphold på «Ex on the Beach». Men, helsa må komme først. Jeg har hatt det kjempegøy her så lenge det varte, sier han.

Nettavisen har forsøkt å komme i kontakt med Brandsdal for å høre hva det var som feilet ham, uten hell.

Rekordkort opphold

Som Brandsdal selv sier i episoden, ble ikke oppholdet hans på «Ex on the Beach» særlig langt.

23-åringen ankom realityvillaen forrige uke – sammen med to andre gutter. Som følge av dette måtte alle guttene som hadde vært med helt fra starten av reise hjem igjen til Norge.

Som følge av dette tydet mye på at Brandsdals opphold skulle vare noe lenger, men grunnet de plutselige brystsmertene måtte også hans realityopphold ta en brå slutt. Jentene i villaen har på sin side sluppet noe billigere unna enn guttene – og flere av de originale start-jentene er fremdeles å se på tv-skjermen hver tirsdag og torsdag.

Les også: «Farmen»-duoen avkrefter sexryktene

Og med tv-tid kommer også økt oppmerksomhet, noe deltaker Silje-Marie Reffelt Pedersen (23) har fått kjenne på.

Nylig fortalte 23-åringen overfor Nettavisen at hun etter at programmet begynte på tv virkelig har fått kjenne på hvordan det er å bli gjenkjent. Men selv om det i hovedsak går i hyggelige samtaler ute blant folk, bærer også innboksen hennes preg av at flere folk nå har fått med seg hvem hun er.

Pedersen synes imidlertid ikke at alt hun får i innboksen er like hyggelig. Mer om det i videoen under: