Se intervju med «Ex on the Beach»-Victoria og hva hun forventet av årets deltakelse før hun sjekket inn:

Victoria Øren Hammer (23) gjør comeback på TV-skjermen i årets sesong av «Ex on the Beach – Afterski», to år etter at hun deltok i den originale versjonen av realityserien.

Den gang skapte hun overskrifter med både intime scener og romantiske spekulasjoner, men i år hadde hun en helt annen plan for deltakelsen i søsterprogrammet.

I et intervju med Nettavisen i forkant av innspillingen i Hemsedal forteller Hammer at hun har lovet seg selv en ting for årets realityopphold: Ikke forelske seg og ikke la følelsene kontrollere oppholdet hennes, slik det gjorde sist.

Les også: Slik svarer Victoria og Daniel på romanseryktene: - Jeg er skuffa

– Gikk til helvete

Etter bare et par timer inne på villaen ser det imidlertid ikke ut til at Hammer klarer å holde seg til taktikken hun hadde bestemt seg for. Hun og Mario Riera finner nemlig raskt tonen - som på rekordtid begynner å slå sprekker da Rieras eks sjekker inn på hotellet.

Les også: Dette er de første deltakerne i «Ex on the Beach – Afterski» 2021

Et sjalusidrama utspiller seg inne på villaen, og det hele blir svært dramatisk. Se klipp øverst i saken.

– Det går ikke tolv timer en gang, så er jeg faen meg i et fast forhold, ler Hammer når Nettavisen tar kontakt etter at andre episode av realityserien er vist på strømmetjenesten Discovery+.

– Jeg aner ikke hva som skjedde. Jeg tror jeg fant meg en trygghet i Mario. Og når jeg først betror meg til en person, så blir jeg veldig eiesyk. Jeg klarer jo ikke kontrollere meg, fortsetter hun.

Fort i svingene

Hammer sier at hun ikke husker så mye av de første dagene av innspillingen, men forteller at hun i ettertid har tenkt at det gikk veldig fort i svingene mellom henne og Mario Riera.

– Man er jo sammen hele tiden, fra morgen til kveld, der inne. En dag føles ut som en uke, så det er klart at følelsene blir forsterket, sier Hammer.

Les også: Mario Riera: - Jeg har en sykdom jeg har prøvd å holde skjult i årevis. Nå er det på tide å komme ut

Ifølge Hammer er ikke tirsdagens krangel den eneste dramatikken som utspiller seg mellom henne og Riera under oppholdet. Hun beskriver forholdet som svært turbulent med mye følelser, og avkrefter at de to skal ha følelser for hverandre i dag.

– Vi er ikke kjærester i dag. Vi ble veldig glad i hverandre der inne, men det går veldig opp og ned. Vi har en bra tone i dag, noe som er ganske utrolig at vi har med tanke på alt som har skjedd, forteller Hammer uten å røpe noe videre.

– Henne det sto på

Mario Riera legger heller ikke skjul på at forholdet mellom ham og Victoria Øren Hammer ble svært intenst inne i villaen. Ifølge ham sto det på Hammer om hun ønsket å ta forholdet et steg videre etter at de kom hjem.

– Mye av kranglene vi har skjer nok fordi jeg surrer det til. Jeg tror jeg er litt for redd for å såre noen. Jeg er redd for å ta valg som kanskje kan såre noen, men så ender det likevel opp med at jeg sårer folk. Jeg tror det er det som har vært mye av problemet, sier Riera til Nettavisen og fortsetter:

– Victoria er kanskje den første jenta jeg har hatt en så bra tone med. Jeg kan være meg selv rundt henne, men humøret hennes er veldig opp og ned. Vi er ikke kjærester, men det er mest henne det sto på. I ettertid har vel jeg også skjønt at det er best slik det er nå, sier Riera uten å utdype noe mer.