RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Facebook har gjort som Snapchat og lagt inn «streaks»


STREAK: Her ser du et eksempel på to venner på Facebook som har chattet med hverandre i tre dager. Lynet illustrerer et streak. 
STREAK: Her ser du et eksempel på to venner på Facebook som har chattet med hverandre i tre dager. Lynet illustrerer et streak. 
Sist oppdatert:
Nå kan du se hvor mange dager på rad du har chattet med en venn på Facebook.

Nå har Facebook lansert «streak» på «Face-chat». Hvis to personer sender meldinger med hverandre i minst do dager på rad vil det opprettes et «lyn», som viser at dere har startet en såkalt streak.   

Det vil også komme opp hvor mange antall dager to personer har «chattet» med hverandre i Facebook Messenger. For å opprettholde en streak må begge parter sende meldinger til hverandre på Facebook, det holder ikke at en person gjør det. 

Facebook-meldingene må også sendes iløpet av 24 timers mellomrom fra begge parter, hvis ikke vil streaken slutte og man må begynne på nytt. Det vil dukke opp et timeglass på chatten like før det har gått 24 timer. 

TIMEGLASS: Man vil bli påminnet av Favebook for å opprettholde snap-streaket. 

Ifølge Fortune er det kun noen brukere som har blitt gitt muligheten til streaks på Face-chat. Hvis to personer holder på å bryte tidsfristen og nullstille antall streaks, vil Face-chat sende ut en påminnelse til brukerne på Messenger.  

Slik fungerer «Snapstreak»

Hvis man «snapper» daglig på Snapchat med en person på mobilen din vil det iløpet av tre dager bli synlig at dere har sendt hverandre snaps, over tid. 

Hvis to personer har sendt hverandre snaps i fem dager vil tallet «5» vises og slik vil det fortsette i det uendelige, frem til en av partene ikke sender en snap iløpet av 24 timer.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere