Gå til sidens hovedinnhold

Fans oppdaget en plastflaske i den siste Game of Thrones-episoden

Den aller siste episoden av Game of Thrones er lagt ut, men fansen har oppdaget noe litt uvanlig i serien. NB! Ørliten spoiler.

Mandag kom den sjette og aller siste episoden av serien som har fenget folk fra hele verden. I episode fire oppdaget fansen en kaffekopp som hadde sneket seg med i den ene filmscenen.

I starten av episoden ser man noen av de som overlevde krigen mot «The Night King» og hans hær. Daenerys Targaryen, som er en av hovedkarakterene i serien sitter ved et bord og følger med på Jon Snow og Tormund Giantsbane under feiringsmiddagen etter slaget.

Foran Daenerys sto det en kaffekopp fra kafékjeden Starbucks på bordet.

Les også

Spoilers: Da spillet om jerntronen ble ferdig spilt

Nå har det igjen skjedd en glipp hvor noe fra det 21. århundre har sneket seg med i en Game of Thrones-episode - The Iron Throne. Denne gangen en plastflaske med vann.

Vannflasken dukket opp i en scene under stolen hvor Samwell Tarly satt.

Flere fans har lagt ut meldinger om dette på Twitter. I den første tweeten nedenfor ser du scenen på video:

- Jeg regner med plastflasker ikke kan være dårlig for miljøet, fordi de har vært med oss siden Game of Thrones, skriver en annen på Twitter.

- Starbucks-kopp eller en vannflaske i plast? Velg dine kamper #GameOfThrones #GOT, skriver en Twitter-bruker sammen med bilder fra scenen hvor plastflasken vises.

Les også

Nekrolog: Game of Thrones

Kommentarer til denne saken