I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Etter flere uker med spekulasjoner bekreftet endelig Jennifer Lopez (52) og Ben Affleck (48) lørdag at de hadde funnet tilbake til hverandre.

Ryktene startet allerede i april, bare tre uker etter at Lopez og hennes eksforlovede Alex Rodriguez (45) gikk hvert til sitt.

Les også: 90-tallsstjernen er tilbake: – Sluttet å være sint

Siden den gang har ikke paret anstrengt seg særlig mye for å skjule den gjenoppståtte romansen, men ingen av dem hadde altså bekreftet forholdet før nå i helgen.

Bildene Lopez delte i anledning sin 52-årsdag har fått internett til å koke, og medier over hele verden ser ut til å elske at stjerneparet er sammen igjen.

Les også: Anna Farris har giftet seg med forloveden Michael Barrett i hemmelighet

Romantisk detalj

Også fansen er i ekstase over at nyheten endelig er bekreftet, og bildene har gått sin seiersgang på Twitter. Men det er ikke bare kyssebildet av de to som har fått fansen til å sperre opp øynene.

Bildet av Lopez som poserer alene har i ettertid også fått mye oppmerksomhet i sosiale medier. Oppmerksomme fans har nemlig bitt seg merke i at det er et annet romantisk bilde av paret som har fått en plass i en fotoramme på båten de to ferierer på i St.Tropez i Frankrike.

Rammet inn er nemlig tilsynelatende et bilde av paret helt tilbake i 2003, da de poserte sammen for Vanity Fair, skriver Hollywood Life.

Flere fans har kommentert detaljen, og flere ser ut til å elske at de to har gamle bilder sammen rammet inn på ferieturen.

«Ekte kjærlighet» kommenterer en til bildet, og en annen skriver:

«Jeg kan ikke tro at hun rammet inn det bildet og tok det med seg til Frankrike!»

Les også: Her kysser Jennifer Lopez og Ben Affleck

Nekter å dele fler bilder av sønnen

Artist Iggy Azela (31) ble i fjor mamma for første gang til sønnen Onyx Kelly (1).

Siden hun bekreftet nyheten i juni i fjor, har rapperen delt hyppig med bilder av sønnen i sosiale medier, og fansen har elsket å få se den lille krabaten vokse opp. Men nå er det slutt.

Mandag avslørte Azela på Twitter at hun ikke kommer til å dele flere bilder av sønnen.

«Jeg har bestemt meg for å ikke dele flere innlegg om Onyx eller dele bilder på nett.», skriver hun blant annet i meldingen.

Det er foreløpig uvisst hvorfor rapperen har valgt å skjule sønnen fra sosiale medier fra og med nå, og flere fans sitter igjen som spørsmålstegn etter Twitter-meldingen.

Les også: Et gammelt intervju med Amy Winehouse sjokkerer 10 år etter hennes død

TV-frue angrepet av bier

Kyle Richards (52), kjent fra «The real Housewives of Beverly Hills» delte søndag flere skremmende bilder og videoer av at hun havnet på sykehus etter å ha blitt angrepet av bier.

Hun er nemlig allergisk mot biestikk, og har delt både video og bilder på Instagrams historiefunksjon, som viser en hysterisk Richards som prøver å bli kvitt biene som jager henne.

Les også: Avslører hva som skjer med Carrie og Mr. Big i nye «Sex & Singelliv»

Hun skriver i videoen at familien hennes ikke var hjemme, og at folk som jobber for henne, ikke hørte at hun ropte. Hun fikk heller ikke til å ringe nødnummeret fra fasttelefonen, og «allergipennen» hun oppbevarer hjemme, fikk hun ikke til å fungere.

«Jeg deler denne historien fordi noen ganger blåser jeg i å ta med meg min EpiPen (autoinjektor med adrenalin, red.anm.). Ikke forstår jeg hvorfor min ikke fungerte heller. Det er viktig å se på YouTube-videoer hvordan man skal bruke dem», skriver hun og sier at ulike typer penner brukes på ulik måte og oppfordrer alle til å lære seg hvordan ens egen fungerer.

«Men ring alltid 911 selv om du klarer å bruke pennen, fordi de kan måtte bruke andre medikamenter for å hjelpe til med å puste», skriver hun videre.

Dagen derpå ser det ut til at Richards er på beina igjen, og tar det hele litt mer med ro. Til et bilde av at hun febrilsk prøver å ringe nødnummeret og hundene hennes løper forvirret rundt, skriver hun at hun omsider kan le av det nå.

Les også: Kjendisene saksøkes for å dele bilder av seg selv