I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Tidligere i høst begynte romanseryktene rundt artist Selena Gomez (29) og skuespiller Chris Evans (40) å svirre for fullt.

Gomez' fans er av det dedikerte og observante slaget, så da flere fans hadde lagt merke til at Evans begynt å følge 29-åringen på Instagram var det flere som tok det som et tegn på at det hadde oppstått søt musikk mellom de to.

Les også: Kathrine Sørland om valget som vakte oppsikt, Miss World-avsløringer, «dickpics» og veien ut av pillemisbruket

Siden den gang har fansen lagt fram flere «bevis» på at teorien stemmer.

Blant annet da skuespilleren publiserte en video på Instagrams historiefunksjon der han spilte piano forrige måned, oppsto det umiddelbart rykter om at det var Gomez selv som var filmet ham.

I videoen kan man nemlig se refleksjonen av en brunette i det ene hjørnet, og Gomez' fans, såkalte «Selenators», er overbevist om at det er Gomez.

Men det stopper ikke der. Nå tror fansen at de har funnet enda et «bevis» på at de to har funnet lykken med hverandre.

Les også: Åpner opp om «bruddet»: – Vi rakk aldri å finne ut av det

Genser satt fansen på sporet

Forrige uke delte Gomez' venninne, Taylor Swift (31), en video av seg selv og Gomez på TikTok, og det er her fansen har bitt seg merke i en helt spesiell detalj.

Gomez har nemlig på seg en beige, strikket genser, tilsynelatende veldig lik genseren Evans ble kjent for i filmen «Knives Out» fra 2019.

«Ser ut til at Selena har blitt inspirert», lyder en av kommentaren under videoen til Swift.

En annen fan har derimot tatt det hele et steg videre og laget en video hvor hun påpeker likheten mellom de to genserne.

«Det kan ikke være tilfeldig» skriver hun til videoen.

Enn så lenge har ikke Gomez eller Evans kommentert romanseryktene.

Les også: Produksjonen må bryte inn etter utfrysning på «Robinson»: – Ikke mitt stolteste øyeblikk

Slakter skuespillerens aksent

Lady Gaga (35) er for tiden aktuell med filmen «House of Gucci», hvor hun spiller selveste Patrizia Reggiani – som i 1997 ble arrestert og siktet for å ha bestilt drapet på sin eksmann og sjefen for det italienske motehuset Gucci, Maurizio Gucci.

Gaga har fått mye skryt for sin portrettering av Reggiani så langt, og kunne nylig avsløre at hun levde seg sterkt inn rollen og holdt karakter i hele 18 måneder.

Men til tross for gode tilbakemeldinger, får Gaga kritikk på ett spesielt punkt.

Les også: Familien raser over Netflix-moteserien

Den italienske skuespilleren og dialogtreneren på filmsettet, Francesca De Martini (56), sier nemlig til The Daily Beast at hun ikke synes Gaga fikk ikke helt til den italienske aksenten.

– Jeg liker ikke å si dette, men aksenten hennes er ikke akkurat en italiensk aksent, den høres mer russisk ut, sier hun til avisen.

De Martini skal selv ha vært på audition til flere roller i filmen uten å lykkes, men ble kontaktet for å hjelpe Gagas medskuespiller, Salma Hayek (55), med hennes aksent i filmen.

– Det som skjedde var at Salma filmet en dag før hun spurte etter en dialog-trener. Jeg tror hun hørte at aksenten hennes ikke stemte og var litt bekymret. Hun ville gjøre det bra.

«House of Gucci» har premiere her til lands 26. november.

Les også: Nå vil «alle» gå i Balenciaga

Har ikke skjedd på 14 år

Forrige uke kom den gledelige nyheten om at Britney Spears (39) endelig er fri fra vergemålet hun har har vært under de siste 13 årene.

Fredag godkjente en dommer i Los Angeles at den svært omdiskuterte ordningen skulle avsluttes med umiddelbar virkning. Spears har dermed hatt sin første helg som en fri kvinne, og mandag delte hun et innlegg på Instagram om hvordan helgen har vært.

«For en fantastisk helg... Jeg svevde på en sky hele tiden! Jeg fikk faktisk mitt første glass med champagne, på den vakreste restauranten jeg noensinne har sett i går kveld. Jeg kommer til å feire friheten og bursdagen min de neste to månedene», er blant det hun skriver i innlegget.

Les også: Cathrine (36) etter gladnyheten: – Helt ubeskrivelig

Spears har vært nykter siden 2007, etter hennes svært offentlige mentale sammenbrudd, og har i følge Daily Mail avstått fra alkohol så lenge hun har vært under vergemålets strenge retningslinjer. Champagneglasset hun feiret med ble dermed det første glasset på 14 år.

Les også: Brutalt ærlig om skilsmissen: – Følte jeg ikke gjorde en god jobb

I innlegget takker også Spears advokaten sin, Mathew Rosengrat, for jobben han har gjort med å få henne ut av vergemålet og fansen for at de alltid har vært der for henne.

«Han har virkelig snudd livet mitt. Jeg vil være takknemlig for alltid. For et syn å se så mange folk som feirer seieren min. Jeg elsker fansen min så mye, så tusen takk».

Vil spille James Bond

Etter 15 år som agent 007, er skuespiller Daniel Craig (53) ferdig som den legendariske James Bond nå som filmen «No Time To Die» ruller over kinolerretene.

Helt siden det ble klart i fjor at dette definitivt var Craigs siste film som den legendariske agenten, har det blitt spekulert i hvem som skal ta over stafettpinnen.

Les også: Derfor trives Daniel Craig best på homsebarer

Navn som Idris Elba, Regé-Jean Page, Tom Hiddleston og Tom Hardy har alle vært nevnt som arvtagere.

Nå kaster en nytt navn seg på listen over potensielle agenter.

Skuespiller Dwayne «The Rock» Johnson (49) kunne nemlig i et intervju med Esquire nylig avsløre at han godt kunne tenkt seg rollen som agenten med «rett til å drepe».

– Bestefaren min var en Bond-skurk i «You Only Live Twice» med Sean Connery, fortalte Johnson i intervjuet og la til at han godt kunne tenke seg å følge i bestefarens fotspor inn i Bond-universet:

– Men jeg vil ikke være skurken, det måtte ha blitt som Bond, sa Johnson med et lurt smil.

Spekuleres i kvinnelig arvtaker

Hvem som skal ta over som Bond er enda ikke kjent, men som nevnt har det vært flere store skuespillernavn nevnt.

Det siste året har det også blitt spekulert i om en kvinne skal ta over rollen, og senest i juli kunne The Guardian skrive at Lashana Lynch hadde fått «retten til å drepe». De siterte en anonym kilde, og nyheten ble aldri bekreftet fra offisielt hold.

Les også: - Bond-regissør Cary Joji Fukunaga presset meg til å være toppløs i HBO-serie

Reaksjonene på at James Bond muligens skal spilles av en kvinne har vært blandet, og den avtroppende agenten uttalte seg tidligere i høst og gjorde det klart at han er uenig i at en kvinne skal ta over rollen når han nå er ferdig. Dette fordi han mener kvinner fortjener en rolle som er like god.

Craig sa til The Radio Times at fremfor å skulle caste kvinner i mannlige roller, burde det heller være bedre roller for kvinner.

– Det bør enkelt og greit være bedre roller for kvinner og fargede skuespillere. Hvorfor skal kvinner spille James Bond når det heller burde være en rolle like god som James Bond, men for en kvinne?