Onsdag fortalte Britney Spears (39) for første gang om sine opplevelser med å ha faren som verge.

Popstjernens far, James Spears (68), har siden 2008 hatt full kontroll over datterens økonomi og karriere, men det ønsker hun nå å få en slutt på. I nesten 30 minutter fortalte Britney Spears under en rettshøring onsdag at hun er «traumatisert» og at alt hun ønsker er «å få livet sitt tilbake».

Les også: Britney Spears i ukjente rettsdokumenter: – Han er besatt av å kontrollere meg

Videre kom hun med anklager mot både faren og managementet sitt, og hevdet at hun de siste 13 årene har blitt «kontrollert» av alle de som har vært rundt henne. Selv mener Britney Spears at de involverte burde vært fengslet.

Det skriver blant andre Hello! Magazine.

Under rettshøringen snakket 39-åringen også for første gang om det fansen har lurt på de siste årene:

Styrer sangeren egentlig sine sosiale medier? Og er det hun deler på Instagram en refleksjon av virkeligheten?

– Har løyet til en hel verden

Fansen har fulgt de sosiale mediene til Britney med argusøyne de siste årene, og alt hun har delt har blitt nøye analysert og tolket. De mange videosnuttene og bildene hun har delt har også fått oppmerksomhet over landegrensene.

Les også: Dokumentar om Britney Spears vekker avsky

I retten fortalte Britney at selv om hun i innleggene har forsikret om at hun er lykkelig og har det bra, har alt dette vært en løgn. Altså styrer hun kontoen sin selv, men det hun deler er ikke en realistisk fremstilling av hverdagen hennes.

– Derfor forteller jeg deg dette igjen, to år senere, etter at jeg har løyet og fortalt til en hel verden at jeg er OK og at jeg er lykkelig. Det er løgn, uttalte 39-åringen under rettshøringen.

– Jeg trodde at hvis jeg sa det nok ganger, så kanskje jeg ble lykkelig. For jeg har levd i benektelse. Jeg har vært i sjokk. Jeg er traumatisert. Du vet, «fake it till you make it». Men nå forteller jeg sannheten. Jeg er ikke lykkelig, la sangeren til.

Fansen har luktet lunta

Instagram-innleggene til «Toxic»-sangeren har flere ganger skapt overskrifter i kjendispressen verden over.

Spesielt fansen og #FreeBritney-bevegelsen har engasjert seg stort, og hevdet at sangstjernen har delt skjulte hint om at hun ikke har det bra gjennom innleggene i sosiale medier.

For eksempel har medlemmer av #FreeBritney-bevegelsen skrevet i kommentarfeltet at sangeren må å ha på seg en spesiell farge på neste innlegg dersom hun ikke har det bra.

Les også: Konspirasjonsteorien om Britney er tilbake

Når Britney siden har delt et innlegg eller en video der hun er kledd i fargen de har bedt om, har fansen blitt overbevist.

Om dette har vært et bevisst trekk fra sangerens side er ikke kjent, da hun ikke sa noe om dette i retten.

Konstant overvåket

Om Britney får innvilget ønsket om å løsrives fra faren gjenstår å se, men nå har hun fått delt sin side av historien.

Og 39-åringen holdt ikke tilbake da hun skulle beskrive hvordan livet hennes har vært siden 2008. Faktisk sammenliknet hun det hun har opplevd med sexhandel.

Les også: Superstjerne-eksen sjokkert over det Britney Spears fortalte retten

– I California er sexhandel det eneste som kan sammenliknes med det jeg har opplevd. Å tvinge noen til å jobbe mot sin vilje, ta alle tingene deres – kredittkort, kontanter, mobil, pass – og plassere dem i et hjem der de jobber med mennesker som bor med dem, fortalte sangeren.

Videre fortalte Britney Spears at hun har blitt overvåket 24 timer i døgnet og at hun ikke har hatt noe privatliv.