Det har vært stille fra den britiske sangstjernen Adele (32) den siste tiden, men det betyr ikke at det ikke har skjedd noe i livet hennes. Faktisk har det skjedd ganske store endringer.

Blant annet har sivilstatusen hennes endret seg fra «gift» til «singel», etter at hun i 2019 søkte om skilsmisse fra ektemannen gjennom syv år, Simon Konecki (47). I mars i år ble skilsmissen omsider offisiell, tre år etter samlivsbruddet.

I tillegg har 32-åringen fått mye oppmerksomhet de få gangene hun har delt noe i sine kanaler i sosiale medier, der spesielt utseendet hennes har fått massiv oppmerksomhet.

Adele har nemlig rast ned i vekt de siste årene, og fansen har reagert med sjokk hver gang hun har delt et nytt bilde.

Les også: Madonna (62) kliner til med 35 år yngre flamme

Nå har det imidlertid vært lenge siden sist, så da sangeren dukket opp på en fest i Los Angeles i helgen tok det ikke lange tiden før fansen jublet over gjensynet i sosiale medier.

– Er hun tilbake?

Det var i forbindelse med en Oscar-etterfest hos skuespiller Daniel Kaluuya at Adele ble avbildet i helgen, ifølge The Sun.

Blant annet delte skuespiller Amber Chardae Robinson en selfie av de to på Instagrams historiefunksjon, i tillegg til at flere andre gjester delte korte videosnutter fra Oscar-festen.

Disse har siden blitt plukket opp av diverse fankontoer, som igjen har republisert innholdet på Instagram.

Etter kommentarfeltene å dømme er fansen helt fra seg av begeistring over å se Adele igjen.

«Vent, er Adele tilbake?» skriver en, mens en annen skriver:

«Herregud, dronning Adele er tilbake».

I tillegg er det en som åpenbart setter pris på å få se videoer:

«Latteren hennes! Herregud som jeg savner henne», lyder en kommentar under et av innleggene.

Forsvarte vektnedgangen

Den britiske sangeren har som nevnt fått mye oppmerksomhet for sin slanke fysikk de siste årene, og da de første «nye» bildene av henne dukket opp i sosiale medier for noen år tilbake var det ikke bare ros og jubel hun møtte.

Enkelte trodde nemlig det var en del av et større PR-stunt for å «booste» karrieren hennes.

Det fikk PT-en Pete Geracimo til å se rødt, og i et innlegg på Instagram så han seg dermed nødt til å forsvare klienten sin.

«Da Adele og jeg startet vår reise sammen handlet det aldri om å bli supertynn. Det handlet om å få henne sunn. Spesielt da etter fødselen og operasjonen», skrev han på Instagram.

Adele og eksmannen fikk i 2012 sønnen Angelo (8), og da artisten tre år senere skulle ut på turné med albumet «25» bestemte de seg for å sette opp en strengere kostholds- og treningsplan for at hun skulle kunne leve mest mulig sunt.

Les også: Raser mot Oscar-pris: – Den verste avslutningen siden «Game of Thrones»

«Som et resultat gikk hun betydelig ned i vekt og folk begynte å legge merke til kroppsendringene, noe som også fikk mye medieoppmerksomhet. Oppmerksomheten var oppsiktsvekkende», skrev Geracimo videre før han avsluttet:

«Denne personlige vektreduksjonen har ingenting med meg eller deg å gjøre. Det handler om Adele og hvordan hun vil leve livet sitt. Hun har ikke forandret seg noe fra den Adele vi vokste opp med og elsker. Det er bare litt mindre av henne».