Etter at Nick Jonas, kjent fra boybandet «Jonas Brothers», dukket opp på forsiden til Cigar Aficionado - verdens største cigar-magasin, har ikke tilbakemeldingen latt vente på seg.

At det er stas å pryde forsiden på et verdenskjent magasin er det nok ingen tvil om, men da Nick Jonas delte noen bilder fra magasinutgaven på sin Instagramkonto, fikk pipa en helt annen lyd.

- Første personen under 30 år som holder en cigar på forsiden til et av mine favoritt magasiner. Veldig stolt av dette, skrev han til bilde av forsiden før han delte enda flere bilder:

Ikke like stolt

Fansen derimot kan ikke se hvorfor Nick Jonas er så stolt. Selv er de i hvert fall ikke det.

- Jeg elsker Jonas Brothers, men det er ingenting kult ved å røyke, skriver en til bildene.

- Ekkelt og uansvarlig, skriver en annen å referer til måten Nick Jonas reklamerer for det å røyke cigar på.

- Hva med lungene dine? Spør en tredje seg.

Tar Nick Jonas i forsvar

Foreløpig har verken Nick Jonas eller managmentet uttalt seg om kritikken som har haglet de siste dagene.

Da debatten dukket opp i det amerikanske talkshowet «The View» tidligere denne uken, tok imidlertid programleder Meghan McCain det tidligere boy band-medlemmet i forsvar.

- Jeg er en voksen kvinne, han er en voksen mann. La han være i fred. (...) Folk får ikke lov til å gjøre noe lenger. Ikke drikke, ikke røyke cigar - ingenting morsomt. Han er gift med Priyanka Chopra og lever sitt beste liv, uttalte hun blant annet, ifølge Fox News.

Medprogrammlederne Sunny Hosten og Joy Behar argumenterte imidlertid i mot.

- Vi ser opp til han som en rollemodell, og når han gjør ting som folk mener ikke er rollemodell-verdig får han høre det, uttalte Hosten.

- Cigarer er ekle, og forurenser luften rundt deg, uttalte Behar.

Flere skandale-forsider

Nick Jonas er imidlertid ikke den eneste som har opplevd å få så busta fyker etter å ha stilt opp som forsidemodell i et magasin.

Tidligere i sommer ble Rihanna blant annet anklaget for kulturell appropriasjon da hun prydet forsiden i asia. Det ble også Halsey anklaget for da hun stilte opp i det verdenskjente magasinet Rolling Stone.

Begge de to la seg flate, og gikk ut med en beklagelse.