Den stormfulle rettssaken mellom det tidligere ekteparet Johnny Depp (58) og Amber Heard (35) byr stadig på nye, sjokkerende avsløringer. Men siste nytt kan føre til at Heards historie blir lite troverdig.

Les alle detaljene fra rettssaken her: Avføring, avkuttet finger og rusproblemer: Deler nye detaljer fra det turbulente forholdet

Under den pågående rettssaken har Heards advokat, Elaine Bredehoft, fortalt til retten at som følge av misbruket fra Depp var skuespilleren nødt til å ha med seg sminkeprodukter fra Milani Cosmetics hvor enn hun gikk for å dekke over eventuelle blåmerker eller skader i ansiktet.

Nå fyrer sminkemerket tilbake, og avkrefter alle påstander.

Avslørt

Skuespillerparet møttes først i 2009, og giftet seg i 2015. Ifølge Heard startet det voldelige misbruket tidlig i forholdet, og til retten viste Bredehoft frem «All-In-One Correcting Kit» fra Milani, som hun skal ha brukt frem til skilsmissen i 2016.

Men nå viser det seg at denne påstanden umulig kan være sann. Ifølge sminkemerket fantes nemlig ikke det aktuelle produktet på den tiden Heard hevder å ha brukt det. «All-In-One Correcting Kit» ble nemlig ikke lansert ført desember 2017, altså ett år etter at paret ble skilt.

Les også: Slik har Kamelen renvasket navnet sitt: – Jeg har fått et helt annet fokus

Etter flere forespørsler fra årvåkne fans som har fulgt med på rettssaken, førte det til at sminkemerket var nødt til å selv bekrefte spekulasjonene.

I en TikTok video publisert av Milani Cosmetics understreker de at det finnes ingen sannhet rundt Heards bruk av sminkeproduktet.

I videoen, som for tiden har 4,9 millioner visninger, beviser de at «All-In-One Correcting Kit» ble ikke produsert og klart for distrubsjon før desember 2017. I detalj viser de hvordan produktet ble til, i tillegg til å nøye vise frem datoene.

@milanicosmetics

You asked us… let the record show that our Correcting Kit launched in 2017!👀 #milanicosmetics

♬ International Super Spy - dylan

Det er ingen tvil om at Milanis avsløring slår sprekker i Heards forklaring. I videoen nevner de at det påståtte misbruket skjedde fra 2014-2016, og at paret ble skilt i 2016. I tillegg legger sminkemerket til at utgivelsen av produktet var i 2017.

Takker fansen

I tillegg til at Milani bekrefter lanseringsdatoen til sminkeproduktet i en uttalelse til People, takker de også sine oppmerksomme fans for at de kunne hjelpe til med å avkrefte den usanne påstanden.

– Videoen vår var for å bekrefte påstanden som våre årvåkne og lojale fans har kommet med om produktet som ble navngitt i rettssaken. Milani Cosmetics tar ikke en formell holdning til rettssaken, bevisene eller det fremtidige utfallet av saken, skriver de videre.

Det er ingen tvil om at Depp og Heard hadde et av Hollywoods mest turbulente ekteskap, og i 2016 sjokkerte Heard en hel verden da hun møtte opp i en rettssak med blåmerker og hevdet at det var Depp som hadde banket henne opp.

Depp ble fort gjort til syndebukken og mistet flere filmroller som følge av den påståtte konemishandlingen.

Les også: Ny video fra Alec Baldwin-filmsettet: Her øver han med drapsvåpenet

Det er Depp som nå har gått til søksmål mot ekskona etter hun skrev et essay publisert i The Washington Post om hvordan hun har overlevd vold i hjemmet. Rettssaken begynte 11. april i Virginia, og er forventet til å vare i seks uker.

«Pirates of the Caribbean»-stjernen har bedt om 450 millioner kroner i erstatning, mens Heard har gått til motsøksmål og krever 884 millioner kroner.