Mandag kveld avslørte influenser Emilie Nereng (27) at hun har en ny mann i livet sitt.

«November startet med tidenes herligste bursdagsfeiring, og gikk over til hyttetur, Maemo med broren min, julekonsert, friendsgiving, ferdigstilt bok, og på toppen av alt fikk jeg meg kjæreste», var blant det hun skrev i et innlegg på Instagram.

I innlegget tagget 27-åringen også sin nye kjæreste, som etter sosiale medier å dømme heter Michael Hansson. Noen synes kanskje han ser litt kjent ut – og det med god grunn.

Les også: Emilie Nereng avslører ny kjæreste etter bruddet

Fra 2004 til 2006 var nemlig Hansson å se på TV-skjermen i NRK-serien «Johnny og Johanna».

Mye oppmerksomhet

I NRK-serien fikk seerne følge familien til stesøsknene Johnny og Johanna gjennom tre sesonger. Serien ble en stor suksess for statskanalen – og den ble også solgt til utlandet.

Og med suksessen fulgte også mye oppmerksomhet, noe de medvirkende skuespillerne fikk erfare.

I et intervju med Se og Hør i 2019 fortalte blant annet Michael Hansson han ofte ble ringt av ivrige jenter da serien hadde sin storhetstid på midten av 2000-tallet, men at han ikke nødvendigvis utnyttet rollen for å sjekke opp damer.

Les også: Fyrer løs mot NRK: – Det er skikkelig urettferdig

– Nei, jeg har ikke brukt det aktivt som et sjekketriks. I hvert fall ikke noe jeg er villig til å innrømme her, sa han da.

– Med tiden har det blitt mer en «fun fact», egentlig, la Hansson til, før han påpekte at enkelte kunne synes han var mer sjarmerende hvis de hadde hatt et forhold til TV-serien.

Tok en annen karrierevei

Hansson valgte imidlertid å ikke gå videre med skuespillerkarrieren etter «Johnny og Johanna»-suksessen.

I stedet tok han en helt annen vei, og fullførte en bachelorgrad i økonomi og administrasjon og en master i finans ved Norges Handelshøyskole, viser LinkedIn-profilen hans. Siden jobbet Hansson blant annet tre år i kommunikasjons- og rådgivningsselskapet First House, før han ble kommersielt ansvarlig hos selskapet 360 Logistics.

Les også: Amalie Iuel med klar beskjed: Nekter å stille så lenge kjæresten er med

Selv om han ikke gikk videre med skuespilleryrket etter seriens slutt i 2006, ser Hansson tilbake på tiden på «Johnny og Johanna»-settet som noe han er stolt over å ha vært med på. Og til tider ser han også på klipp fra serien.

– I den grad man ser tilbake på det, er det for å vise en kompis eller en ny kollega som ikke visste om det. Men det betyr ikke at jeg er flau over det. I hvert fall ikke nå, men det har kanskje vært perioder i livet hvor det var litt flauere å se seg selv, sa han til Se og Hør i 2019 og la til at han siden har fått det mer på avstand og ser tilbake på som en morsom tid.