Fant nyfødt baby i et handlenett i København

FUNNA AV BABY: I denne posen ble det funnet en nyfødt baby langs en sykkelsti i københavn tirsdag. Nå søker politiet vitner.

FUNNA AV BABY: I denne posen ble det funnet en nyfødt baby langs en sykkelsti i københavn tirsdag. Nå søker politiet vitner. Foto: Københavns Politi

Politiet etterlyser vitner.

27.03.19 12:44

En nyfødt baby er funnet i en handlepose i København tirsdag morgen melder flere danske aviser, deriblant DR og Ekstrabladet.

Nå søker politiet i København etter vitner.

Ifølge DR er det en liten jente som er blitt funnet. Svøpt i en hettegenser og et ullteppe, skal den lille jenta ha blitt funnet ved en sykkelsti ved Vanløse i København tirsdag.

Dansk politi har nå frigitt flere bilder, i håp om flere tips til det mystiske funnet.

HETTEGENSER: Babyen var pakket inn i denne hettejakken. Foto: Københavns Politi

Posen med den lille babyen, skal ha stått ved en sykkelsti mellom Grøndals Parkvei og Gudenåvej i Vanløse fra klokken 19.00 til 23.14. Jenta skal være mellom null og fem dager gammel.

Politiet opplyser til DR at barnet ble funnet på en måte slik at barnet skulle bli funnet.

- Jeg vil oppfordre moren til barnet, og andre som vet noe om barnet, til å henvende seg til politiet, sier Jesper Beuschel i Københavns politi.

Etter at jenta ble funnet ble hun fraktet til sykehus. Jenta har det etter omnstendighetene bra, og er blitt overlatt til kommunale myndigheter.

LUE: Babyen hadde på seg denne lua. Foto: Københavns Politi

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.