I helgen fikk Jennifer Lopez (52) og Ben Affleck (49) omsider gjennomført bryllupet de planla for nesten 20 år siden. Den gang var de et av Hollywoods heteste par og gikk under kallenavnet «Bennifer» i kjendispressen verden over.

Sangstjernen og skuespilleren begynte å date i 2002, og forlovet seg raskt. Men forholdet skulle ikke vare, og i 2004 gikk de hver til sitt bare få dager før det planlagte bryllupet.

17 år senere fant de derimot tilbake til hverandre, og i helgen ble de erklært mann og kone.

Men veien mot det tilsynelatende etterlengtede ekteskapet med Affleck har ikke bare vært enkel for «Jenny from the Block», som har tre ekteskap og to brutte forlovelser bak seg.

Gift i elleve måneder

Jennifer Lopez' første ektemann var skuespilleren Ojani Noa (47), som hun ifølge UsWeekly giftet seg med i 1997.

Ekteskapet skulle imidlertid ikke vare, og etter bare elleve måneder gikk duoen hver til sitt.

Da Lopez og Noa møttes, jobbet han på en restaurant i Miami. Siden da har 47-åringen bygget seg en karriere innen underholdningsbransjen, og i dag jobber han som modell, skuespiller og personlig trener, skriver han på Instagram. I tillegg har han medvirket i «Real Housewives of New Jersey» og «Million Dollar Matchmaker», skriver Hollywood Life.

Da han deltok i sistnevnte program, introduserte han seg som «eksmannen til Jennifer Lopez». «Jenny From The Block»-sangeren selv ser imidlertid ikke ut til å regne med ekteskapet med Noa når hun ser tilbake på tidligere forhold.

– Jeg har aldri giftet meg i en kirke, og jeg har vært gift tre ganger. En gang var i ni måneder, og en annen i elleve, så de teller egentlig ikke, uttalte hun i en YouTube-video i 2019.

Les også: Kathrine Sørland gjenforent med eksmannen

Utroskap og lovbrudd

Lopez var singel i ett år etter bruddet med Noa, før hun fant tonen med Sean Combs (50), bedre kjent som Diddy.

De var et par i to år før de gikk hver til sitt i 2001. Ifølge Women's Health var forholdet svært turbulent – og utroskap skal ha vært en av grunnene til at det ble slutt mellom de to.

– Jeg tok ham aldri på fersken, men jeg visste det. Han sa at han skulle på en klubb i et par timer og kom aldri tilbake, har den kjente sangstjernen tidligere uttalt, ifølge nettstedet.

Lopez og Combs ble for øvrig også arrestert da de fremdeles var et par. Det skjedde i 1999, etter en dramatisk kveld på byen i New York, ifølge New York Daily News. Rapperen skal den gang ha havnet i en opphetet diskusjon med en annen gjest på utestedet, og brått ble skudd avfyrt. Combs og Lopez ble raskt eskortert ut av utestedet, der en kvinne ble skutt i ansiktet og to andre i skulderen. Ifølge flere øyevitner var det Sean Combs og en annen i hans følge som avfyrte skuddene.

Les også: Piers Morgan slakter Emily Ratajkowski etter dette: – Gir deg gjerne noen tips

Morgenen etter ble paret stoppet av politiet for å ha rømt fra åstedet. I bilen deres fant politiet en uregistrert pistol, og duoen ble arrestert for ulovlig oppbevaring av våpen. Mens Lopez fikk gå etter få timer grunnet mangel på bevis, satt Combs i varetekt et par døgn før han ble løslatt mot kausjon.

Gift i ni måneder

Etter bruddet med Combs tok det ikke lange tiden før Lopez fant sin andre ektemann, Chris Judd (51).

De to giftet seg i 2001, men heller ikke dette ekteskapet skulle vare særlig lenge. Duoen var bare gift i ni måneder før lykken tok slutt. Judd har siden uttalt at det «ikke funka».

– Alle har bagasje og problemer. Men du må «deale» med de problemene, sa han til UsWeekly i 2014.

Les også: Dette er barnestjernenes «forbannelse»

Eksparet møttes på settet til musikkvideoinnspillingen til låten «Love Don't Cost a Thing». Judd har tidligere beskrevet deres første møte som kjærlighet ved første blikk:

– Jeg tenkte: «Herregud, jeg kommer til å gifte meg med denne kvinnen», har 51-åringen sagt, ifølge Huffington Post.

Og det gjorde han, men forholdet deres varte altså ikke.

– Jeg mistet meg selv

Samme år møtte Jennifer Lopez mannen hun nå er gift med, skuespiller Ben Affleck.

De to møttes under innspillingen av filmen «Gigli», og innen november 2002 var de forlovet. To år senere skulle de omsider bli mann og kone, men bryllupet ble avlyst bare fire dager før det skulle gjennomføres. Det var tøft, ifølge Lopez:

– Jeg var ødelagt. Jeg mistet meg selv, lurte på om jeg hørte hjemme i denne bransjen, tenkte at jeg suger på alt. Forholdet vårt ble ødelagt foran en hel verden. Det tok to år før jeg klarte å komme meg, sa artisten til Vanity Fair i 2017.

Les også: Den britiske realitystjernens legetime ble stadig korona-utsatt. Så kom sjokkbeskjeden

Men selv om de ikke fungerte som par den gangen, bevarte de et nært vennskap.

– Vi har et sånt type forhold der hun kommer til meg for råd, sa Affleck til The Hollywood Reporter i 2012.

Bryllup og barn

I 2004 giftet Jennifer Lopez seg med artist-kollega Marc Anthony (52), og dette forholdet så lenge ut til å vare. I 2008 ble de foreldre til tvillingene Max og Emme (13), men tre år senere, i 2011, annonserte duoen at de skulle gå hver til sitt.

Lopez har tidligere uttalt at eksmannen hjalp henne med å bygge opp selvtilliten igjen.

– Marc hjalp meg virkelig med selvtilliten min, og så at jeg slet, sa hun ifølge People i 2018, og la til at eksmannen ofte fortalte henne at hun var flink til å synge, samtidig som han oppmuntret henne til å ikke høre på noe eventuell kritikk.

Men selv om hun er full av lovord om eksen, har hun aldri lagt skjul på at skilsmissen var vanskelig.

– Da ekteskapet mitt tok slutt, var det vanskelig å tilgi. Det var ikke den drømmen jeg hadde håpet på, og det ville vært lettere å være bitter, skuffet og sint. Men Marc er far til barna mine, og det kommer aldri til å endre seg. Så jeg må jobbe for å gjøre de rette tingene. Og det er det vanskeligste jeg gjør, sa «On The Floor»-sangeren til magasinet W i 2016.

Brudd etter ryktestorm

Bare fire måneder etter bruddet fra Anthony, begynte Lopez å date danseren Casper Smart (34).

De to jobbet sammen med Vegas-showet «All I Have», og forholdet så ut til å være en dans på roser i tre år før det i 2014 begynte å gå rykter om at Smart hadde utvekslet bilder og meldinger med en transseksuell modell. Samme år tok forholdet slutt, men duoen fant stadig tilbake til hverandre.

I 2016 var imidlertid forholdet over for godt, men etter alt å dømme er stemningen god mellom eksene i dag.

– Jennifer er fenomenal, sa 34-åringen til UsWeekly i 2017.

Forlovet for tredje gang

Etter bruddet med Smart ble Lopez koblet til den kanadiske artisten Drake (34), men da hun gjestet «The Ellen DeGeneres Show» i februar 2017 år benektet hun dette og sa at de jobbet med en låt og derfor tilbrakte mye tid sammen.

Rundt samme tid gikk også de første ryktene om at Lopez hadde funnet lykken med den tidligere profesjonelle baseballspilleren Alex Rodriguez. Ryktene stemte, og i løpet av de neste to årene ble de både samboere og forlovet seg.

Les også: Brudd for Jennifer Lopez og Alex Rodriguez

Det å gjennomføre et bryllup skulle derimot vise seg å være lettere sagt enn gjort, og festen ble utsatt flere ganger som følge av koronapandemien og i april 2021 brøt de forlovelsen.