I fjor sommer flyttet artist og låtskriver Hanne Sørvaag (43) til Fevik i Grimstad med kjæresten.

Der hadde de to kjøpt seg hus sammen, og i november la Sørvaag leiligheten sin i Oslo ut for salg. Overfor Nettavisen fortalte Sørvaag den gang at hun trives godt i sitt nye hjem på «det glade Sørland» med samboeren, Thomas.

Les også: Isabel Raad mener hun ble lurt trill rundt: – Aldri vært så rasende

Hun la imidlertid ikke skjul på at det var litt vemodig å kvitte seg med leiligheten på St. Hanshaugen i Oslo.

– Det er litt vemodig, men jeg føler meg veldig klar for det nye kapittelet i livet mitt, var blant det Sørvaag sa den gang.

Solid gevinst uansett

Det ble imidlertid aldri noe salg i november. 43-åringens leilighet ble den gang lagt ut til en prisantydning på 11.250.000 kroner, men nå er den derimot blitt litt billigere.

På Nordviks nettsider ligger den nå ute til en prisantydning på 10.900.000 kroner, 350.000 mindre enn før.

Se bilder fra leiligheten på St. Hanshaugen i denne saken!

For drøye ti millioner får en potensiell kjøper en leilighet over to plan med privat terrasse. Utover dette består boligen av et bibliotek, to soverom, åpen kjøkken- og stueløsning, baderom og vaskerom, samt hall/entré, heter det i Finn-annonsen.

Leiligheten på totalt 136 kvadratmeter har tidligere stått for en rekke store begivenheter for Sørvaag.

– Jeg har hatt releaseparty der, konsert på takterrassen og feiret 40-årsdag. Jeg har stått i walk-in-garderoben og valgt ut antrekk til store og viktige anledninger, hatt overnattingsbesøk av nevøene mine, og mange koselige kvelder foran peisen i stua, sa hun til Nettavisen i november.

Sørvaag kjøpte leiligheten for 5,9 millioner kroner i 2015, så prisen etter dumpingen gir uansett en solid gevinst.

Det har foreløpig ikke lykkes Nettavisen å få en kommentar fra Hanne Sørvaag til denne saken.

Trives som samboer

Det var i desember 2020 at Sørvaag fant lykken med en mann ved navn Thomas. Det bekreftet hun overfor Se og Hør – uten å avsløre noen ytterligere detaljer om hvem han er.

Da leiligheten ble lagt ut for salg i fjor kunne hun derimot fortelle til Nettavisen at de har det bra sammen.

Les også: Forsvarer influenseryrket: – Vi får mye mer dritt

– Jeg trives kjempegodt i et nydelig hus med fantastisk energi på et helt skjønt sted med flott natur. Det går veldig bra å være samboer også, understreket artisten den gang.

– Jeg var litt spent på det med tanke på at jeg har bodd så mange år alene, men så har vi god plass også, da, la hun til.

Hanne Sørvaag er en av Norges største artister og låtskrivere, og er et kjent ansikt både her til lands og i utlandet.

I tillegg til å skrive sanger og opptre har 43-åringen de senere årene også medvirket i flere musikkprogram på TV, blant annet «Hver gang vi møtes» og «Allsang på Grensen».