Torsdag morgen ble de første tre episodene av den mye omtalte dokumentarserien om innsiden av livet og kjærlighetslivet til prins Harry (37) og hertuginne Meghan Markle (40) omsider sluppet på Netflix.

I dokumentarserien «Harry & Meghan», får seerne et svært personlig innblikk i hvordan paret har taklet det enorme mediepresset og kritikken som har haglet mot dem. I dokuserien åpnet Markle blant annet opp om drapstruslene som kom i etterkant av romansen.

På kort tid har det rent inn reaksjoner om dokumentarserien, og flere har ikke holdt tilbake når det gjelder deres ærlige mening om den nye Netflix-dokumentaren.

Sammenlignes med Kardashian-familien

En av de første som kommenterte serien var journalist Piers Morgan (57). Han er kjent for å stadig kritisere både Meghan og Harry, og i forkant av premieren kalte han Netflix-serien for «oppkast fremkallende».

Den britiske journalisten sparte ikke på kruttet etter slippet av serien, og tok til Twitter for å si sin mening:

«Dette er verre enn ‹Keeping Up With The Kardashians›. Det trodde jeg ikke var mulig», skriver Morgan.

Twitter-meldingen til Morgan har også fått oppmerksomhet, og som nevnt har det blitt mer enn vanlig at Morgan viser sin misnøye rundt paret. En Twitter-bruker mener derimot at Morgan muligens er en større fan av paret enn det han selv vil innrømme.

«Men du så fortsatt på dokumentaren?! Til og med noen av de lojale tilhengerne har ikke sett serien ennå! Dette er en ‹guilty pleasure› for deg i min mening», svarer Twitter-brukeren.

Emneknaggen «HarryandMeghanonNetflix» har blitt flittig brukt på Twitter torsdag formiddag, og en annen skriver blant annet at hertugparet gjør ikke noe annet enn å klage.

«Begynte nettopp å se ‹Harry & Meghan›-dokumentaren, og alt de gjør er å klage over livet deres. De har ingen anelse om hvordan det føles å ha ingenting, skriver en Twitter-bruker.

Morgan ga seg imidlertid ikke der, og kritikken fra den britiske journalisten kom på løpende bånd.

Blandede reaksjoner

Kritikken har ikke latt seg vente på, og det tok heller ikke langt før diskusjonen om man skal gi ekteparet noe mer oppmerksomhet eller ei, ble satt fart i.

«Så lei av Harry og Meghan! Vi har viktigere ting som bekymrer oss, og jeg skulle ønske at de forsvinner og stopper dette mediesirkuset», skriver en bruker, mens en annen skriver at hen ikke orker å høre noe mer om paret.

Se den offisielle traileren til «Harry & Meghan» her:

Selv om det har kommet en del ris, har også Harry og Meghan fått ros i sosiale medier. Flere mener at det er fint å se at hertugparet har en sans for humor, og en annen forsvarer det mye omtalte paret.

«Jeg forstår ærlig talt ikke hatet mot prins Harry og Meghan. Hvorfor skal de måtte finne seg i så mye misbruk? Hvorfor er det forventet av dem?», spør en Twitter-bruker seg.