Se video! Derfor tok Amalie Lund (23) slaktingen av grisen tyngre enn de andre deltakerne:

«Farmen» deltakerne er nå inne i sin fjerde uke på gården, og deltakerne har for alvor begynt å kjenne på tilværelsen 100 år tilbake i tid. Under tirsdagens episode blir det imidlertid i overkant tøft for deltaker Amalie Lund (23).

De siste årene har slakt av et dyr på gården blitt et fast segment i TV-programmet, noe Lund var svært forberedt på. Men da ukens storbonde, Grethe Enlid (49), kunne meddele at et av oppdragene denne uken var å slakte en av grisene på gården, tok følelsene likevel overhånd for 23-åringen.

Les også: «Farmen»-Tonje og Simon avslører: - Vi fikk en veldig god tone

Lund var nemlig den deltakeren som tilbragte mest tid sammen med grisene, og knyttet spesielt bånd med slaktegrisen. Ifølge Lund ble nemlig slaktegrisen mobbet av de andre grisene, noe som gjorde at den krevde mer kjærlighet.

Gruet seg til å se det på TV

Gjennom hele episoden er Lund sterkt preget av hva som skal til å skje, og tårene er umulig å holde tilbake når slakteren kommer på besøk.

Til Nettavisen forteller Lund at hun lenge har grudd seg til å se det på TV. Spesielt fordi hun vet at hun gråt så mye.

– Jeg synes nesten at det er litt flaut at jeg gråter så mye. Det var så mange følelser som spilte inn. Jeg ser ut som den «sippeungen», selv om jeg vet at jeg ikke var den eneste som gråt den dagen, sier Lund til Nettavisen.

Ifølge Lund var det også flere i produksjonen som tok til tårene. Se video øverst i saken!

Da Lund var yngre jobbet hun på en Gilde-produksjon, og har vært vitne til slakt før.

– Jeg skal ikke si at jeg har vært med på mye slakt, men jeg har opplevd det tidligere. Både produksjonslakt og slakt som var litt mer tilnærmet lik den på gården. Jeg har som prinsippsak at jeg må tåle å se synet av slakt hvis jeg skal spise kjøtt, men det må være lov å vise følelser likevel, sier hun.

Har allerede fått reaksjoner

Selv om Lund synes opplevelsen av slaktingen på gården var mye mer følelsesladd en tidligere slakt hun har vært med på, har ikke det gjort at hun har endret matvanene sine.

– Jeg har ikke endret synes mitt på kjøtt etter «Farmen». Jeg er i utgangspunktet ikke så glad i grisekjøtt, men jeg spiser kjøtt, sier Lund og forteller at hun forventer å få en del reaksjoner fra TV-seerne etter tirsdagens «Farmen»-episode.

– Jeg har forberedt meg på at folk skal reagere på at jeg gråter. Det er jo ingen «Farmen»-sesong uten en dame som gråter av slakt. Så ble jeg henne, sier Lund.

Les også: «Farmen»-Rob vakte oppsikt med enormt vekttap. Slik skal han holde vekta

Ifølge 23-åringen har hun allerede fått tilbakemeldinger fra noen seere.

– I tidligere intervjuer har jeg sagt at jeg er en jente med bein i nesa. Noen har skrevet til meg at den heller er laget av brusk siden jeg ikke tåler å se en slakt når jeg likevel spiser kjøtt. Men det orker jeg ikke bry meg om, sier Lund.

– Jeg gidder ikke bry meg om jeg får hets fordi jeg gråter på TV over et dyr som blir slaktet. Jeg er veldig fornøyd med hvordan jeg ble fremstilt på TV, og at jeg føler meningen min om slakt er kommet godt frem, fortsetter hun.