Årets «Farmen»-sesong er godt i gang og tirsdag markerte starten på uke fem for deltakerne inne på gården.

Denne uken ble yngstemann i gruppa Tonje Frigstad (21) valgt til storbonde, etter at venninnen Amalie Lund (23) sjokkerende nok tapte søndagens tvekamp.

Les også: «Farmen»-Torstein får hard medfart etter oppsiktsvekkende beskjed. TV 2 visste ingenting

Den nye storbonden fikk dermed flytte inn på storbondehuset, og som storbonde får hun i tillegg lov til å ta med seg opp til to hjelpere som skal være hennes støtte gjennom uken, og som også får sove inne på storbondehuset sammen med storbonden.

Frigstad valgte å ta med seg Simon Tronstad Jacobsen (23) og Kåre Gunnar «Svæsaspær» Skaret Bjøringsøy (35) som sine hjelpere, og dermed skal de tre bo inne på storbondehuset.

Satte fyr på ryktebålet

At Frigstad valgte med seg Tronstad kom nok ikke som noen overraskelse, verken for de andre deltakerne eller seerne, da det har blitt kjent at det har oppstått søt musikk mellom de to etter at de ankom gården.

At de to turtelduene trives i hverandres selskap er det ingen tvil om, og det er en svært fornøyd Frigstad som snakker med kameraene etter første natt i storbondehuset.

- Første natten i storbondehuset var helt «amazing». Jeg trives, for å si det sånn, sier hun med et lurt smil i episoden.

Les også: Måtte forlate «Farmen» etter to tabber under tvekamp: – Hadde jeg vært tålmodig nok hadde jeg vunnet

Det er derimot da storbonden og hennes hjelper Tronstad ble filmet på morgenkvisten, da de begge tilsynelatende sto opp fra samme seng, og var svette og friske i blikket, at det er flere seere som har stilt spørsmålet om de to hadde «hoppet i høyet».

«Tonje og Simon koste seg litt i storbondehuset?» spør en av brukerne på det sosiale mediet Jodel seg etter tirsdagens episode, mens en annen påpeker at Tronstad var «temmelig svett» da han sto opp.

Avkrefter sexryktene

Til Nettavisen avkrefter Tronstad at det hadde skjedd noe under dyna inne på storbondehuset den morgenen.

- Nei, det gjorde ikke det. Vi hadde bare ligget i senga, kost oss litt og pratet på morgningen der, men jeg hadde ikke ligget der hele natta, sier han til Nettavisen.

Les også: Stormer ut etter «Farmen»-avsløring: – Planlagt

Den svette ryggen som flere har hengt seg opp i, har han derimot ingen god forklaring på.

- For meg som er fra nord var det jo som å komme til Syden. Det var så varmt den morgningen og vi hadde vinterdyner, men jeg har ingen spesielt god forklaring på det, sier han med en god latter.

At folk spekulerer i hva som hadde skjedd i sengen inne på storbondehuset, tar han helt med ro.

- Jeg har ikke sett episoden selv, men folk får tro hva de vil. Jeg skjønner jo at det blir spekulasjoner, og det er bare artig at folk er engasjert.

Les også: «Farmen»-deltakerne ble vitner til sterke scener: – Produksjonen gråt også

Frigstad sier til Nettavisen at hun og Tronstad syntes det var hyggelig å sove sammen inne på gården, men har lite å si på spørsmål om det skjedde noe mellom de to den aktuelle morgenen.

- Det var veldig hyggelig, men ingen kommentar, sier hun med en lur latter.

Ikke definert forholdet

Tronstad sier til Nettavisen at han og Frigstad fikk en veldig god tone da de var inne på gården, men at de fortsatt ikke har definert forholdet etter at de kom hjem fra gårdseventyret.

De to har nemlig ikke fått sett så mye til hverandre etter at de kom hjem fra innspillingen, men han understreker at stemningen fortsatt er god mellom de to.

- Vi har ikke sett så mye til hverandre da vi har vært opptatt på hver vår kant, så vi har ikke definert noe enda. Men vi har fortsatt en god tone, og snakker sammen hver dag, sier han til Nettavisen.

Les også: «Farmen»-Rob vakte oppsikt med enormt vekttap. Slik skal han holde vekta

Også Frigstad bekrefter at de to ikke har fått sett så mye til hverandre, men at det er veldig god stemning mellom de to.

- Vi er ikke offisielt kjærester. Men vi skal møtes til uken, så det blir bra.