RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Farmen»-Eunike: - Det er sykt irriterende at Halvor er i semifinalen


FINALEUKE: Halvor tok førsteplassen foran Eunike etter de første gårdskonkurransene i finaleuka av Farmen.
FINALEUKE: Halvor tok førsteplassen foran Eunike etter de første gårdskonkurransene i finaleuka av Farmen. Foto: Alex Iversen (TV 2)
Eunike greide ikke å glede seg over Halvors semifinaleplass.

Det er finaleuke på Farmen etter Kristian måtte reise hjem søndag, og deltakerne fikk testet konkurranseinstinktet sitt i to ulike gårdskonkurranser i mandagens episode.

Den første konkurransen gikk ut på å bygge bro, og det var Halvor som til slutt gikk av med seieren og fikk tre poeng. I konkurranse nummer to skulle deltakerne sløye fisk. Også her kom Halvor best ut, og gikk dermed videre til semifinalen.

Halvors reaksjon var imidlertid noe roligere enn TV-seerne er vant til. Gledesbrølet ble byttet ut med en rolig takk fra 47-åringen, som deretter tok av seg hatten og ruslet rolig tilbake til gården sammen med de andre deltakerne.

- Man blir veldig egoistisk

Eunike kom på andreplass i begge konkurransene, og innrømmet at hun synes det var vanskelig å glede seg på Halvors vegne da han fikk semifinaleplassen.

- Nå er jeg faktisk ganske sur. Jeg synes det er sykt irriterende at Halvor er i semifinalen, sa Eunike.

Når Nettavisen snakker med Eunike i dag, flere uker etter innspillingen er over, må hun le av sine egne uttalelser.

- I kampens hete blir man veldig egoistisk, det må jeg innrømme. Halvor var den største konkurrenten min, så i øyeblikket tenkte jeg nok mest på meg selv. Jeg visste ikke at jeg var en så dårlig taper, ler Eunike.

- Unner Halvor seieren i dag

I mandagens episode sier Eunike at hun håper hun kommer til finalen med Camilla.

- Dere er jo gode venner, ville det ikke vært rart å konkurrere mot henne?

- Nei, da ville det vært ett fett hvem som vant. Camilla er den som jobbet hardest av alle, i tillegg er hun veldig sosialt oppegående og godt likt. Så jeg unner henne den seieren, sier Eunike, og legger til:

- I dag unner jeg virkelig Halvor den seieren og. Men mens konkurransen pågikk ville jeg ikke ha ham videre fordi jeg skjønte at han ville bli vanskelig å slå.

Eunike understreker at hun har et veldig godt forhold til Halvor i dag.

- Vi er som et gammelt ektepar der inne på gården - veldig glade i hverandre, men ikke redde for å si fra når noe er galt. I dag vil jeg si vi er gode venner, og vi snakker sammen nesten hver dag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere