Tidlig i årets «Farmen»-sesong ble det spekulert i om det hadde oppstått søt musikk mellom flere av deltakerne på Li gård.

Stemningen mellom Lasse Fredheim (26) og Andrea Rosli (24), samt Henrik Eijsink (26) og Hanne Mathea Friis (22), så ut til å være mer enn bare vennskapelig på TV-skjermen, og seerne var lenge overbevist om at det var to romanser på gang.

Les også: «Farmen»-duoen letter på sløret om romanseryktene: – Mer romantikk mellom Andrea og meg

For noen uker siden kunne derimot Friis avsløre overfor Nettavisen at romansen med Eijsink ikke hadde blitt med tilbake til 2022, og at det bare var vennskap mellom de to den dag i dag.

– Henrik og meg i 2022 er bare venner. Det er ingen romantikk nå, var blant det hun sa.

Nå kan Eijsink avsløre til Nettavisen at han har en ny flørt på gang, og at de to møttes allerede før han reiste på sitt over ti uker lange opphold på Li gård.

Konfronteres med datingspørsmål

I et intervju med Nettavisen får nemlig Eijsink spørsmål om hvordan det går med datinglivet om dagen, og det er med et lurt smil om munnen 26-åringen forteller at det går «bra».

Her konfronteres han med romansespørsmålet:

Det er en svært så hemmelighetsfull Eijsink som forteller at han og den ukjente kvinnen har en flørt på gang, men at de enn så lenge ikke er kjærester.

– Tror du at dere blir kjærester?

– Det kan jo fort hende, svarer han lurt.

Reagerte på TV-romansen

Som nevnt ble det tidlig spekulert i om vennskapet mellom Eijsink og meddeltaker Hanne Mathea Friis var mer enn bare vennskapelig, og seerne var lenge overbevist om at kjærligheten blomstret mellom dem.

Les også: «Farmen»-Hanne tar et oppgjør med TV-seerne: – Kan være greit å ha i bakhodet

Flere hang seg derimot opp i om Friis egentlig var mer interessert i Eijsink enn de han var i henne.

Overfor Nettavisen fortalte Friis at hun etter å ha oppsøkt sladder-appen Jodel la merke til at folk hadde fått inntrykk av at romansen var ensidig – noe hun selv følte var helt feil.

– Folk skriver at det er ensidig fra min side, og jeg har jo sett hvordan det er klippet. Det ser jo ut som at jeg er kjempeforelsket, men at Henrik ikke bryr seg, sa hun til Nettavisen.

– Det er ikke fremstilt feil, for det er jo noe der. Men det er framstilt som om jeg er forelsket, og ikke han, og sånn var det ikke.

Les også: «Farmen»-duoen går ut mot Jodel-ryktene: – Fremstilt litt overdrevent

Eijsink bekreftet også til Nettavisen at de to hadde en flørtende tone inne på gården, men følte det ble framstilt som en større greie enn det egentlig var.

– Jeg føler kanskje det er fremstilt litt overdrevent, men det er litt sånn det blir på TV. Det er jo en del andre ting som også blir fremstilt litt mer overdrevent enn det føltes der og da. Det var nok mer balansert enn slik det blir vist på TV