Karianne Vilde Wølner (26) har de to siste ukene underholdt TV-seerne med sin deltakelse i «Farmen» på TV 2.

For noen var hun allerede et kjent fjes gjennom sin deltakelse i TV-konsepter tidligere og sine kanaler i sosiale medier.

Til sine drøye 32.000 følgere på Instagram oppdaterer 26-åringen daglig med bilder og glimt fra hverdagen. Og det er spesielt enkelte bilder flere har sperret øynene opp for.

Les også: Dette er årets «Farmen»-deltakere

Rykteflom før «Farmen»-deltakelsen

Blant annet på Jodel startet rykteflommen rundt drammenseren lenge før hun ble deltaker i «Farmen». Mye på grunn av bildet hun delte på Instagram av den tidligere skistjernen Petter Northug (34).

Flere mente at hun og Northug hadde en pågående romanse, spesielt etter flere flørtene kommentarer fra Northug på bildene til Wølner.

- Hei til dere alle tre, skrev blant annet Petter Northug på et bilde av Wølner i april der hun sitter i en bikini.

Avkrefter ryktene

Etter at «Farmen» hadde premiere på TV tidligere denne måneden startet ryktene igjen å herje i sosiale medier, der flere også hevder at Wølner er ekskjæresten til Northug.

Da Nettavisen møtte Wølner i forkant av «Farmen»-innspillingen kunne 26-åringen imidlertid avkrefte at det skal være romantikk i luften mellom henne og den tidligere langrennsløperen.

- Vi har kjent hverandre i åtte år. Vi har ikke noen romanse på gang, og jeg er heller ikke noe eks-kjæreste, uttalte Wølner.

Ifølge Wølner er hun god venn med vennegjengen til Northug, noe som gjør det naturlig at hun har hengt en del med han.

- For meg så er mennesker, mennesker bare, jeg tenker ikke over at han er noe spesielt kjent, fortsatte hun.

Petter Northug har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser.

Les også: Thor Haavik (26) vil markedsføre presteyrket gjennom «Farmen»: - Vi kan havne i en krise

Fikk streng beskjed fra venninnene

Karianne Vilde Wølner er derimot singel, og la ikke skjul på at hun er klar for en ordentlig gårdsflørt inne på «Farmen».

- Jeg har fått streng beskjed fra venninnene mine om å ikke bli forelsket på TV. Det skal derimot også veldig mye til før jeg blir forelsket. Men jeg liker å flørte, så det blir nok noe flørting på «Farmen», fortalte hun med stort glis.

- Jeg tviler på at det er på «Farmen» jeg skal møte drømmemannen, men tiden får vise, lo hun.