I slutten av juni kunne tidligere «Farmen»-deltakerer Karianne Vilde Wølner (27) avsløre at hun og kjæresten, milliardærsønnen Kristian Spetalen (26), venter sitt første barn sammen.

Babynyheten kom bare en uke etter de kunne dele en annen hyggelig oppdatering, nemlig at de hadde forlovet seg. Nå er også paret på flyttefot.

Les også: Fikk fem millioner i baksmell: – Tjener så mye penger

Mandag delte nemlig Wølner på Instagram at hun og forloveden selger leiligheten sin på Oslos vestkant etter at de flyttet sammen for litt over et år siden.

«Verdens fineste leilighet», skriver hun til flere bilder av leiligheten og lenker til FINN-annonsen.

Selger under et år etter kjøp

Den 104 kvadratmeter store leiligheten, som ligger på Marienlyst i Oslo, er lagt ut med en prisantydning på 12 500 000 kroner og beskrives som «en eksklusiv designleilighet». Den nyoppussede leiligheten ligger i sjette etasje og rommer blant annet tre soverom og to balkonger, ifølge i FINN-annonsen.

«Eksklusiv og gjennomgående 4-roms designleilighet med særpreg og flere klassiske, og snekkertilpassede detaljer. De store vindusflatene og den gjennomgående løsningen, gir boligen en herlig atmosfære og et romslig preg.» står det i annonsen.

Karianne Vilde Wølner har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser. Eiendomsmegleren til boligen har heller ikke besvart Nettavisens gjentatte henvendelser.

Les også: Jessica Alba stormer mot Marvel-universet: – For hvitt

Videre i annonsen står det skrevet at leiligheten kan friste med blant annet minigolf, lekeapparater og flere sittegrupper i umiddelbar nærhet. Det er også kort gåavstand til Majorstukrysser og Oslos mest populære handlegate - Bogstadveien.

Den eksklusive leiligheten blir lagt ut til salgs på nytt, under et år etter at Wølner og Spetalen kjøpte den. Den gang punget de ut elleve millioner kroner for leiligheten, og nå er den altså lagt ut til halvannen millioner kroner mer.

Gjennom det siste året har Wølner stadig vekk delt glimt av at de to har pusset opp i leiligheten, og det kommer også fram i annonsen at det er mye som er gjort det siste året. Blant annet er det lagt opp til en barløsning som var ny i 2022.

Barn og bryllup

Det var i mai i fjor at Wølner bekreftet forholdet til milliardærsønnen Kristian Spetalen, etter å ha gitt det norske folk flere klare hint i sosiale medier. Ryktene begynte da hun delte et bilde på 17. mai i fjor av de to.

– Ja, vi er kjærester, bekreftet hun til «God kveld Norge» via sin manager den gang.

Like etter tok de forholdet et steg videre og ble altså samboere i leiligheten på Marienlyst, etter at Wølner delte på Instagram at hun skulle selge leiligheten hun på det tidspunktet bodde i.

Siden den gang har det gått fort i svingene for paret som tidligere i sommer først kunne avsløre at de hadde forlovet seg.

«YESYESYESYES. For evig og alltid, Kristian Spetalen», skrev hun til et bilde der hun viser frem forlovelsesringen.

Bare en liten uke etterpå delte de også at de skal bli foreldre for første gang.

«Mom and dad! Vi sprekker av stolthet og gleder oss til å møte lille», skrev Wølner i et innlegg og viste frem en voksende babymage.

Wølner deltok i «Farmen» i 2020, der hun vant «Torpet» og dermed karret seg helt til finaleuken. Hun nådde derimot ikke helt til topps i den populære TV-konkurransen.

Hun jobber i dag som influenser og har vært å se på flere røde løpere den siste tiden.

Kristian Spetalen er sønn av investor og milliardær Øystein Stray Spetalen. Selv jobber han som analytiker i Arctic Securities.

Les også: Ny rapport om Amber Heard sjokkerer: – Verste tilfellene vi har sett