32 gamle Malin Nesvoll er i disse dager aktuell med vårens vakreste bondeeventyr på TV-skjermen, nemlig «Farmen kjendis».

Sammen med elleve andre kjendiser reiste hun inn på Steinsjøen gård i fjor sommer, og nå får endelig allmennheten se hva de drev med.

Les også: N-ordet, luftambulanse og drapstrusler: Dette husker vi best fra «Farmen kjendis»

Til daglig jobber imidlertid 32-åringen som influenser, noe hun har gjort i flere år allerede. Men når man lever av å dele glimt fra egen hverdag, kan det hende man deler litt mer enn hva man i utgangspunktet hadde tenkt.

Akkurat det fikk Nesvoll selv erfare for noen år siden.

Delte nakenbilde

Selv om hun begynte influenserkarrieren under navnet «MakeupByMalin» har hennes sosiale medier aldri handlet om sminke.

Derimot har det gått i humor, mote og psykisk helse. Det naturlige og det ufiltrerte livet er det som har dominert i hennes kanaler.

Les også: Angrer på egen reaksjon: – Tenkte: «Hva f**n er det du sier?»

Influenseren forteller til Nettavisen at hun ser på seg selv som en åpen person, og liker godt å tulle på egen bekostning.

– Jeg blir sjelden flau, og kan absolutt «bjuda på». Altså, jeg har filmet meg selv mens jeg sitter på do, det er ingenting som stopper meg, sier Nesvoll lattermildt.

For noen år siden delte hun derimot litt mer enn det hun selv hadde planlagt. Influenseren forteller at hun etter en lang dag skulle dele et bilde med følgerne i sosiale medier, og tok opp kameraet for å ta et bilde i speilet. Naken.

– Jeg skulle legge ut et bilde av at jeg skulle gå i dusjen, og klagde litt over hvor sliten jeg var etter en lang dag. Så jeg legger ut et bilde av meg selv naken på Snapchat, hvor jeg har emojier over puppene og tissen før jeg hopper i dusjen.

Les også: Slår tilbake mot «mannssjåvinist»-anklagene: – Jeg må le

Det Nesvoll imidlertid ikke var klar over, var at på andre telefontyper enn den hun selv har, vises ikke emojiene. Med andre ord hadde hun for enkelte følgere delt et bilde av seg selv kliss naken på vei inn i dusjen.

– Det tok ikke lang tid før det begynte å tikke inn masse meldinger med skjermbilder av bildet hvor det ikke var emojier, og jeg skjønte ingenting, minnes Nesvoll.

Ligger fortsatt ute

Nesvoll sier hun heldigvis ikke tar seg selv for høytidelig, og tok naken-glippen med knusende ro.

– Det var ikke noe verre enn at jeg slettet bildet, og lo av det etterpå. Men ja, jeg har «leaket» mine egne «nudes», sier hun med en god latter og fortsetter:

– Men det var ikke akkurat et lekkert nakenbilde ,altså. Det skal sies. Det var liksom to hengepupper og en busk.

Følgerne til Nesvoll var som nevnt raske på ballen for å gjøre hun oppmerksom på glippen. Det er imidlertid ikke første gang de har måttet det. Også ved en annen anledning har Nesvoll delt litt mer enn som var intensjonen.

– Jeg har en Youtube-video også, som fortsatt ligger ute, hvor den ene puppen min vises et lite sekund usensurert, forteller hun og fortsetter:

– Så jeg får innimellom meldinger av folk som vil gjøre meg oppmerksom på det, men da bare svarer jeg at det vet jeg. Det var bare meg som ikke var så veldig flink til å sladde over.