Gårdstilværelsen i 2023 fortsetter for «Farmen»-kjendisene, når de nå går inn i sin tredje uke som forpaktere på Steinsjøen gård.

Nok en gang skal uken preges av hard jobbing, men et av oppdragene kjendisene skal utføre denne uken forventes imidlertid å skape reaksjoner. Det er nemlig tid for å slakte en av grisene på gården.

Fra tidligere år er seerne vant til å se deltakere i tårer og fortvilelse når gårdsdyrene må bøte med livet. Og selv om det som vanlig er flere triste og tårefylte ansikt som filmes like etter slaktet er gjennomført, får deltaker Malin Nesvoll en litt annen reaksjon enn resten.

Smører blod i ansiktet

Nesvoll tar oppdraget med griseslakt på strak arm, og er med på både selve slaktet og all jobben som kommer i etterkant med å partere grisen.

Les også: «Farmen kjendis»-Malin lekket sitt eget nakenbilde: – To hengepupper og en busk

Men med mye adrenalin i kroppen, og en oppgave hun aldri har gjort før, får imidlertid Nesvoll full overtenning når de endelig er ferdig.

– Akkurat når det skjedde var jeg veldig fokusert. Det er jo mye som skal skje med den grisen på veldig kort tid, så vi måtte gjøre veldig mye veldig fort. Vi holdt på med den grisen i flere timer og det var veldig intens jobbing. Men da vi var ferdig, og endelig kunne puste litt, fikk jeg helt overtenning, forteller Nesvoll til Nettavisen.

Malin Nesvoll smører blod i ansiktet og Se video:

Influenseren, som på et tidspunkt sto med blod til langt opp etter armene, forteller at adrenalinet pumpet i hele kroppen og at hun bestemte seg for å finne fram sin «indre villkvinne».

Mens hun jubler og brøler over oppgaven hun har gjennomført, smører hun også blod i ansiktet.

– Det var en så mestringsfølelse, og så rått at vi klarte det, sier hun til Nettavisen.

Skammet seg

Nesvoll gruer seg ikke til seansen kommer på TV, men forventer reaksjoner på egen oppførsel. Dagen etter slaktet våknet hun nemlig opp og skammet seg veldig over egen oppførsel dagen før.

– Det var som å våkne etter en skikkelig fyllekule. Det kom en sånn «slakteskam» som en bølge over hele meg. Jeg tenkte bare på alt jeg hadde gjort, og tenkte så mye på hva folk kom til å si.

Les også: Angrer på egen reaksjon: – Tenkte: «Hva f**n er det du sier?»

– Jeg kommer jo helt sikkert til å få noen veganere på nakken som mener det der ikke var greit, sier hun.

Influenseren understreker at slaktet ble gjennomført på en profesjonell måte, og at hun og de andre deltakerne behandlet dyret med respekt.

– Men jeg fikk litt overtenning når jeg var ferdig ja, sier hun med et smil.